Sahibinden güvenli ödeme sonrası iade işlemi nasıl işler?

furkanpasaa

Picopat
Daha fazla  
İyi akşamlar, bugün sahibinden sitesinden SATA SSD aldım abinin birinden güvenli ödeme ile. Geldikten sonra farklı bir şey çikarsa veya bozuk falan olursa ne yapmalıyım ve kaç gün iade hakkı tanınıyor? Teşekkürler.

Bildiğime 10 gün iade hakkı ve ürün geldiğinde onaylamadığınız sürece iade hakkına sahipsiniz ama dikkatli olun derim sarı sitede malum dolandırıcılar inanılmaz fazla.

Bildiğime 10 gün iade hakkı ve ürün geldiğinde onaylamadığınız sürece iade hakkına sahipsiniz ama dikkatli olun derim sarı sitede malum dolandırıcılar inanılmaz fazla.

Güvenli ödemede bile dolandırıcılık yapan var mı ya

Güvenli ödemede bile dolandırıcılık yapan var mı ya

Tabii ki ürünü göndermiyorlar veya içindeki parçayı bozuk parçayla değiştirip sağlammış gibi göstererek belli başlı dolandırıcılık yöntemi var 2. el alışverişte her zaman riskte olursunuz bu yüzden şehrinizdeki fırsatlara ve ilanlara bakmanızı öneriyorum.

48 saat süre veriyor denemen için, o süre içerisinde iade oluşturmazsan otomatik onaylanıyor. Keyfi olarak bile iade edebiliyorsun. Daha bu cuma ekran kartını sattım, şükür sorunsuz bir şekilde onayladı alan kişi bugün.

Geri gönderirim o vakitte adam niye öyle bir şey yapsın ki yanlış bir şey veya hatalı gönderirse tekrar gönderirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…