The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.358 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer Rusya 6 Temmuz 2025 #11 zafere74 dedi: Ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Anakart, işlemci, ram set şeklinde satanlar oluyor. Elinde kasa varsa onlara yönel, fiyatları bundan daha uygun olur.
zafere74 dedi: Ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Anakart, işlemci, ram set şeklinde satanlar oluyor. Elinde kasa varsa onlara yönel, fiyatları bundan daha uygun olur.
HakanXD Kilopat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.487 Çözümler 46 Yer Bursa 6 Temmuz 2025 #12 zafere74 dedi: Tamamdır, başka bir seçeneğim yok zaten. Ama buna uygun PSU bulabilir miyim ki? Genişletmek için tıkla... PSU'ya para harcama PSU'yu kaç W onu oğren adı şebeken iyiyse yüzde 80 yüke kadar sorunsuz çalıştırır RX 570'i.
zafere74 dedi: Tamamdır, başka bir seçeneğim yok zaten. Ama buna uygun PSU bulabilir miyim ki? Genişletmek için tıkla... PSU'ya para harcama PSU'yu kaç W onu oğren adı şebeken iyiyse yüzde 80 yüke kadar sorunsuz çalıştırır RX 570'i.
zafere74 Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #13 The Fallen Angel dedi: Anakart, işlemci, RAM set şeklinde satanlar oluyor. Elinde kasa varsa onlara yönel, fiyatları bundan daha uygun olur. Genişletmek için tıkla... Onunda düşündüm daha pahalı geliyor bana hocam.
The Fallen Angel dedi: Anakart, işlemci, RAM set şeklinde satanlar oluyor. Elinde kasa varsa onlara yönel, fiyatları bundan daha uygun olur. Genişletmek için tıkla... Onunda düşündüm daha pahalı geliyor bana hocam.