CLANSA Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 1.350 Makaleler 1 Çözümler 5 26 Mart 2023 #1 Hocam benim kredi kartım yok. Sahibinden hesabı benim üstüme kayıtlı. Annemin kredi kartını kendi hesabıma eklersem bir sıkıntı çıkar mı?
Hocam benim kredi kartım yok. Sahibinden hesabı benim üstüme kayıtlı. Annemin kredi kartını kendi hesabıma eklersem bir sıkıntı çıkar mı?
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.231 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 26 Mart 2023 #2 Sıkıntı çıkmaz.
flezyyg Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 712 Çözümler 6 Yer USA 26 Mart 2023 #3 CLANSA dedi: Hocam benim kredi kartım yok. Sahibinden hesabı benim üstüme kayıtlı. Annemin kredi kartını kendi hesabıma eklersem bir sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır çıkmaz hocam.
CLANSA dedi: Hocam benim kredi kartım yok. Sahibinden hesabı benim üstüme kayıtlı. Annemin kredi kartını kendi hesabıma eklersem bir sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır çıkmaz hocam.
CLANSA Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 1.350 Makaleler 1 Çözümler 5 26 Mart 2023 #4 Hocam annemin Enpara kartı var da eklenir mi? Hangi kartlarla alışveriş yapılır diye yazdım Enpara yoktu.
Hocam annemin Enpara kartı var da eklenir mi? Hangi kartlarla alışveriş yapılır diye yazdım Enpara yoktu.
flezyyg Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 712 Çözümler 6 Yer USA 26 Mart 2023 #5 CLANSA dedi: Hocam annemin Enpara kartı var da eklenir mi? Hangi kartlarla alışveriş yapılır diye yazdım Enpara yoktu. Genişletmek için tıkla... Hocam banka isminin olmasına gerek yok. Visa veya mastercardsa kart yapabilirsiniz.
CLANSA dedi: Hocam annemin Enpara kartı var da eklenir mi? Hangi kartlarla alışveriş yapılır diye yazdım Enpara yoktu. Genişletmek için tıkla... Hocam banka isminin olmasına gerek yok. Visa veya mastercardsa kart yapabilirsiniz.