Sahibinden ikinci el PS4 alınır mı?

Bildiğim kadarıyla o ücret dışında komisyon alınmıyor ama o fiyat pahalı geldi bana, daha ucuza Param Güvende ile satanlar görmüştüm.

Gerçi 1 TB ise normal fiyat.
hem 1 TB, 2 Kol ve 8 tanede oyun var. (Assassin's Creed Odyssey, Mortal Kombat 11, The Last Of Us Remastered, Detroit Become Human, Fifa 20, Horizon Zero Dawn, NFS Rivals ve Killzone Shadow Fall) Oyunlar bunlar

sizce almalı mıyım?

hem 1 TB, 2 Kol ve 8 tanede oyun var. (Assassin's Creed Odyssey, Mortal Kombat 11, The Last Of Us Remastered, Detroit Become Human, Fifa 20, Horizon Zero Dawn, NFS Rivals ve Killzone Shadow Fall) Oyunlar bunlar

sizce almalı mıyım?

Tek kol satıp daha pahalıya satanlar var, bir sürü oyunda veriyormuş yanında. Kesinlikle al derim, bir sıkıntı çıkarsa iade edersin zaten.

Tek kol satıp daha pahalıya satanlar var, bir sürü oyunda veriyormuş yanında. Kesinlikle al derim, bir sıkıntı çıkarsa iade edersin zaten.
peki param güvende de sorun var mı yani param sıkıntıya girer mi, reşit olmadığım için bir büyüğümün kartını kullanıcam, herhangi bir sorun, para kaybolması vs. olur mu?

sizce almalı mıyım?
Oyunlar fiziksel mi? Bu fiyat ps4 için aşırı pahalı, bu aletin günümüzde değeri maksimum 6-7K (slim veya fat). Oyunlar fizikselse takas/satma gibi durumlar ile hem uzun vadede oyun sıkıntısı çekmez hem de karlı çıkabilirsin.

evet oyunlar kutulu (fiziksel)

ben 3 sene önce aldım 2 kollu 500 gb slim 3.5 k bence alınır kendi şehrindekilere bakarsan daha iyi olur

6-7K'ya 500GB PS4 bulabilirsin bu piyasada. Arkadaşın bahsettiği şeylerle birlikte bu fiyat çok ucuz bile arkadaşım.

6-7K'ya 500GB PS4 bulabilirsin bu piyasada. Arkadaşın bahsettiği şeylerle birlikte bu fiyat çok ucuz bile arkadaşım.
1 TB diye 3K fiyat farkı mı olacak yani? PS4’e bu dönemde dediğim fiyat maks değeri. Fazlasını isteyen olabilir. Oyunlar varsa alınabilir dememin sebebi onları satsa biraz parasını çıkarır diye. Orada da MK11 ve tlou hariç diğer oyunların değeri fazla değil. 10K civasına series s çok rahat bulunuyor, gidip aynı fiyatı bu alete vermek gereksiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…