Sahibinden ilanı güvenilir mi?

f4thcq

Decapat
Daha fazla  
Sahibinden üzerinden ikinci el alışveriş yapacaktım, satıcı ile konuştuk ürün kafama yattı, sahibinden üzerinden param güvende işlemini kabul etti satıcı ve bana ilani oluşturup linkini attı. Ürünü detaylıca arattım sahibinden de ama öyle bir ilan yok çıkmıyor. Link uygulamaya atmıyor. Herhalde get ilan diye bir sistem varmış, kişiye özel ilan oluşturuluyormuş ama ilanın uzantısı çok çakma geldi. Bir sürü de şikayet var bu şekilde dolandırılmış insanlar. Uzantının fotoğrafını aşağı bırakıyorum bilgisi olan yazabilir mi ?
Screenshot_2024-10-18-15-54-22-039_com.android.chrome-edit.jpg

Sahibinden üzerinden ikinci el alışveriş yapacaktım, satıcı ile konuştuk ürün kafama yattı, sahibinden üzerinden param güvende işlemini kabul etti satıcı ve bana ilani oluşturup linkini attı. Ürünü detaylıca arattım sahibinden de ama öyle bir ilan yok çıkmıyor. Link uygulamaya atmıyor. Herhalde get ilan diye bir sistem varmış, kişiye özel ilan oluşturuluyormuş ama ilanın uzantısı çok çakma geldi. Bir sürü de şikayet var bu şekilde dolandırılmış insanlar. Uzantının fotoğrafını aşağı bırakıyorum bilgisi olan yazabilir mi ?
Eki Görüntüle 2332011
Sahte link.

Dolandırıcı link. Kişiyi edebiliyorsanız şikayet edin.

Şahısı sipariş oluşturdum diyerekten kandırdım ve telefonu açmasını sağladım, telefonda dolandırıcı olduğunu söylediğimde direkt yüzüme kapattı engelledi heryerden. Linke de telefondan tıkladım bu konuda ne yapabilirim ? (Şahısın fake Instagram hesabı bu, spam atabilirsiniz, dikkatli olalım topluca teşekkürler)

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-10-18-16-29-47-514_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2024-10-18-16-29-47-514_com.instagram.android.jpg
    59,7 KB · Görüntüleme: 47
Umarım o linke telefondan tıklamamışsındır.
Tıklasın birşey olmaz. Ödeme sayfasına kadar gidebilir hatta. Ödeme sayfasında ondan eft yapmasını isteyecek ve alıcı adı soyadı bilgisi verilecek. Ödeme yapmadığı sürece sorun yaşamaz.

Linke de telefondan tıkladım bu konuda ne yapabilirim ?
Linke tıklayıp ürünü sepete ekleyip ödeme sayfasına gidin. Banka hesanu adı soyadı bilgilerine ulaşın ve şikayet edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı