Sahibinden iPhone alınır mı?

Crunchy

Picopat
Daha fazla  
iPhone 7 128 GB arıyorum. GSM'lerde 32'lik cihazlara en aşağı 4000 çekiyorlar ama Sahibinden.com'a girdiğimde istediğim cihazı daha ucuza bulabiliyorum ama ne kadar güvenilir bilmiyorum. Bu tip yerlere güvenilir mi? Almalı mıyım?

Direkt iPhone 7 almayın, pişman olursunuz. Sahibinden'e güvenilir tabi bazı ürünlerde.

iPhone 7 alınmaz.Ne güncelleme alıyor ne birşey youtube'a girmiyordu.Yanlış anlama bende 1 sene önce iPhone 8 Plus'ı bıraktım.Ama şuan iPhone almak sadece gösteriş işi,hava atma vs..Mantığı yok onun yerine Redmi 10S alırım daha iyi.

Sahibinden alırsan daha ucuz olur çünkü telefoncular fiyatı şişiriyorlar ve dükkan masrafı falan derken daha pahalıya satabiliyorlar, güvenilirlik olarak da aldığınızda testlerini vesaire iyice yapmanızı öneririm.

GSM'ciler dükkan kirasını ve çalışan maaşını senden çıkartmaya çalışıyor. Pahalı olmasının sebebi bu güvenilir olması falan değil yani. Sahibinden de iyice incelendikten sonra alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…