Ashhuii Centipat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 62 2 Mayıs 2023 #1 Merhaba ben kargomu geçen hafta PTT'ye verdim. Şu an hala kargoda gösteriyor ama adam elinde olduğunu söylüyor.
Merhaba ben kargomu geçen hafta PTT'ye verdim. Şu an hala kargoda gösteriyor ama adam elinde olduğunu söylüyor.
Romaa Hectopat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 1.133 Çözümler 11 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri 7500F / RX5700 XT / 32GB RAM Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #2 Bazen kargo firmalarında bu tarz sorunlar oluşabiliyor. PTT'yi arayıp sorun derim.
Ashhuii Centipat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 62 2 Mayıs 2023 #3 Romaa dedi: Bazen kargo firmalarında bu tarz sorunlar oluşabiliyor. PTT'yi arayıp sorun derim. Genişletmek için tıkla... Valla hocam alıcıyla şimdi görüştük ürünü almış ancak hala kargoda gösterdiği için alışverişi onaylayamıyor. Ptt şubesini arasam hallolur mu dersiniz? Romaa dedi: Bazen kargo firmalarında bu tarz sorunlar oluşabiliyor. PTT'yi arayıp sorun derim. Genişletmek için tıkla... veya burdaki ptt şubesine gitsem hallolur mu? Son düzenleme: 2 Mayıs 2023
Romaa dedi: Bazen kargo firmalarında bu tarz sorunlar oluşabiliyor. PTT'yi arayıp sorun derim. Genişletmek için tıkla... Valla hocam alıcıyla şimdi görüştük ürünü almış ancak hala kargoda gösterdiği için alışverişi onaylayamıyor. Ptt şubesini arasam hallolur mu dersiniz? Romaa dedi: Bazen kargo firmalarında bu tarz sorunlar oluşabiliyor. PTT'yi arayıp sorun derim. Genişletmek için tıkla... veya burdaki ptt şubesine gitsem hallolur mu?
Romaa Hectopat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 1.133 Çözümler 11 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri 7500F / RX5700 XT / 32GB RAM Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #4 Ashhuii dedi: Valla hocam alıcıyla şimdi görüştük ürünü almış ancak hala kargoda gösterdiği için alışverişi onaylayamıyor. Ptt şubesini arasam hallolur mu dersiniz? veya burdaki ptt şubesine gitsem hallolur mu? Genişletmek için tıkla... Sizin oradaki şubeyle ilgili bir durum yok. Kargoyu teslim eden kargocu onaylamayı unuttu muhtemelen. Aramak en iyisi.
Ashhuii dedi: Valla hocam alıcıyla şimdi görüştük ürünü almış ancak hala kargoda gösterdiği için alışverişi onaylayamıyor. Ptt şubesini arasam hallolur mu dersiniz? veya burdaki ptt şubesine gitsem hallolur mu? Genişletmek için tıkla... Sizin oradaki şubeyle ilgili bir durum yok. Kargoyu teslim eden kargocu onaylamayı unuttu muhtemelen. Aramak en iyisi.
Ashhuii Centipat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 62 2 Mayıs 2023 #5 Romaa dedi: Sizin oradaki şubeyle ilgili bir durum yok. Kargoyu teslim eden kargocu onaylamayı unuttu muhtemelen. Aramak en iyisi. Genişletmek için tıkla... Ptt hizmetleri aradım durumu bildirdim en kısa sürede çözülecek umarım
Romaa dedi: Sizin oradaki şubeyle ilgili bir durum yok. Kargoyu teslim eden kargocu onaylamayı unuttu muhtemelen. Aramak en iyisi. Genişletmek için tıkla... Ptt hizmetleri aradım durumu bildirdim en kısa sürede çözülecek umarım