Kirale Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Aralık 2024 #1 Sahibinden üzerinden alacağım ürünü şubeye getirttirebilir miyim? Eve gelmesini istemiyorum.
Çözüm FehmiDogru.js 27 Aralık 2024 Kirale dedi: Sahibinden üzerinden alacağım ürünü şubeye getirttirebilir miyim? Eve gelmesini istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Adres kısmına şubeyi yazman yeterli.
Kirale dedi: Sahibinden üzerinden alacağım ürünü şubeye getirttirebilir miyim? Eve gelmesini istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Adres kısmına şubeyi yazman yeterli.
FehmiDogru.js Megapat Çözüme Giden Yol Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 9.555 Makaleler 2 Çözümler 339 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V) Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16 Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W Kasa: Zoko Chiko ARGB SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4 HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5" HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5" İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Aralık 2024 #2 Kirale dedi: Sahibinden üzerinden alacağım ürünü şubeye getirttirebilir miyim? Eve gelmesini istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Adres kısmına şubeyi yazman yeterli. Artı 0 Eksi Çözüm
Kirale dedi: Sahibinden üzerinden alacağım ürünü şubeye getirttirebilir miyim? Eve gelmesini istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Adres kısmına şubeyi yazman yeterli.
ASUS RX6700XT Hectopat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 1.484 Çözümler 15 27 Aralık 2024 #3 FehmiDogru.js dedi: Adres kısmına şubeyi yazman yeterli. Genişletmek için tıkla... Satıcıya hangi kargoya vereceğini sormayı unutma. PTT ve yurtiçi olarak satıcı seçiyor. Artı 0 Eksi
FehmiDogru.js dedi: Adres kısmına şubeyi yazman yeterli. Genişletmek için tıkla... Satıcıya hangi kargoya vereceğini sormayı unutma. PTT ve yurtiçi olarak satıcı seçiyor.
KS KS Kirale Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Aralık 2024 #4 ASUS RX6700XT dedi: Satıcıya hangi kargoya vereceğini sormayı unutma. PTT ve yurt içi olarak satıcı seçiyor. Genişletmek için tıkla... PTT olarak söyledim. FehmiDogru.js dedi: Adres kısmına şubeyi yazman yeterli. Genişletmek için tıkla... Adres kısmı satin alirken mi geliyor yoksa ayarlarda adreslerim gibi bir yer var mı (ayarlardaysa bulamadim) Artı 0 Eksi
ASUS RX6700XT dedi: Satıcıya hangi kargoya vereceğini sormayı unutma. PTT ve yurt içi olarak satıcı seçiyor. Genişletmek için tıkla... PTT olarak söyledim. FehmiDogru.js dedi: Adres kısmına şubeyi yazman yeterli. Genişletmek için tıkla... Adres kısmı satin alirken mi geliyor yoksa ayarlarda adreslerim gibi bir yer var mı (ayarlardaysa bulamadim)
FehmiDogru.js Megapat Çözüme Giden Yol Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 9.555 Makaleler 2 Çözümler 339 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V) Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16 Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W Kasa: Zoko Chiko ARGB SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4 HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5" HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5" İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Aralık 2024 #5 Kirale dedi: PTT olarak söyledim. Adres kısmı satin alirken mi geliyor yoksa ayarlarda adreslerim gibi bir yer var mı (ayarlardaysa bulamadim) Genişletmek için tıkla... Satın alırken adres eklemeni isteyecek, oraya şube ismini ve adresini yazabilirsin. Artı 0 Eksi
Kirale dedi: PTT olarak söyledim. Adres kısmı satin alirken mi geliyor yoksa ayarlarda adreslerim gibi bir yer var mı (ayarlardaysa bulamadim) Genişletmek için tıkla... Satın alırken adres eklemeni isteyecek, oraya şube ismini ve adresini yazabilirsin.
KS KS Kirale Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Aralık 2024 #6 FehmiDogru.js dedi: Satın alırken adres eklemeni isteyecek, oraya şube ismini ve adresini yazabilirsin. Genişletmek için tıkla... Eyvallah sağ olasın bir de Sahibinden'de Param Güvende ile satiyor satici onun herhsngi bir ucreti var mi? Artı 0 Eksi
FehmiDogru.js dedi: Satın alırken adres eklemeni isteyecek, oraya şube ismini ve adresini yazabilirsin. Genişletmek için tıkla... Eyvallah sağ olasın bir de Sahibinden'de Param Güvende ile satiyor satici onun herhsngi bir ucreti var mi?
FehmiDogru.js Megapat Çözüme Giden Yol Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 9.555 Makaleler 2 Çözümler 339 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V) Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16 Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W Kasa: Zoko Chiko ARGB SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4 HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5" HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5" İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Aralık 2024 #7 Kirale dedi: Eyvallah sağ olasın bir de Sahibinden'de Param Güvende ile satiyor satici onun herhsngi bir ucreti var mi? Genişletmek için tıkla... Sipariş verirken komisyon miktarını görebilirsin. Ürünün fiyatına göre değişen bir tutarda komisyon ödemen lazım alırken. Artı 0 Eksi
Kirale dedi: Eyvallah sağ olasın bir de Sahibinden'de Param Güvende ile satiyor satici onun herhsngi bir ucreti var mi? Genişletmek için tıkla... Sipariş verirken komisyon miktarını görebilirsin. Ürünün fiyatına göre değişen bir tutarda komisyon ödemen lazım alırken.
KS KS Kirale Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Aralık 2024 #8 FehmiDogru.js dedi: Sipariş verirken komisyon miktarını görebilirsin. Ürünün fiyatına göre değişen bir tutarda komisyon ödemen lazım alırken. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. FehmiDogru.js dedi: Sipariş verirken komisyon miktarını görebilirsin. Ürünün fiyatına göre değişen bir tutarda komisyon ödemen lazım alırken. Genişletmek için tıkla... Ürün geldiğinde PTT'ye herhangi bir para veriyor muyum? Artı 0 Eksi
FehmiDogru.js dedi: Sipariş verirken komisyon miktarını görebilirsin. Ürünün fiyatına göre değişen bir tutarda komisyon ödemen lazım alırken. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. FehmiDogru.js dedi: Sipariş verirken komisyon miktarını görebilirsin. Ürünün fiyatına göre değişen bir tutarda komisyon ödemen lazım alırken. Genişletmek için tıkla... Ürün geldiğinde PTT'ye herhangi bir para veriyor muyum?
FehmiDogru.js Megapat Çözüme Giden Yol Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 9.555 Makaleler 2 Çözümler 339 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V) Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16 Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W Kasa: Zoko Chiko ARGB SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4 HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5" HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5" İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Aralık 2024 #9 Kirale dedi: Tamamdır teşekkürler. Ürün geldiğinde PTT'ye herhangi bir para veriyor muyum? Genişletmek için tıkla... Hayır, ödemen gereken tutarı siparişi verirken ödüyorsun zaten. Artı 0 Eksi
Kirale dedi: Tamamdır teşekkürler. Ürün geldiğinde PTT'ye herhangi bir para veriyor muyum? Genişletmek için tıkla... Hayır, ödemen gereken tutarı siparişi verirken ödüyorsun zaten.
KS KS Kirale Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Aralık 2024 #10 FehmiDogru.js dedi: Hayır, ödemen gereken tutarı siparişi verirken ödüyorsun zaten. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Artı 0 Eksi
FehmiDogru.js dedi: Hayır, ödemen gereken tutarı siparişi verirken ödüyorsun zaten. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.