T TrickyXd Decapat Katılım 20 Nisan 2019 Mesajlar 6 30 Mayıs 2019 #1 Merhabalar ben sahibinden.com sitesinden şu klavyeyi almak istiyorum 2.el almak ne kadar mantıklı? Aslında o kadar para harcamak istemiyorum klavyeye falan. Temiz Corsair Strafe Rgb Oyuncu Klavyesi - Kablolu Klavyeler sahibinden.com'da - 694872142 Temiz olup olmadığını nasıl anlarız? Bu arada beylikdüzünde oturuyorum. Test etmeli miyim? Fiyatta pazarlık yapmalı mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2019
Merhabalar ben sahibinden.com sitesinden şu klavyeyi almak istiyorum 2.el almak ne kadar mantıklı? Aslında o kadar para harcamak istemiyorum klavyeye falan. Temiz Corsair Strafe Rgb Oyuncu Klavyesi - Kablolu Klavyeler sahibinden.com'da - 694872142 Temiz olup olmadığını nasıl anlarız? Bu arada beylikdüzünde oturuyorum. Test etmeli miyim? Fiyatta pazarlık yapmalı mıyım?
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Mayıs 2019 #2 TrickyXd dedi: Test etmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Test etmeyi ihmal etmeyin, tuşları bozuk çıkabilir. TrickyXd dedi: Fiyatta pazarlık yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Pazarlık yapıyorsa satıcı neden olmasın. GeT kullanmayı unutmayın eğer satın alacaksanız.
TrickyXd dedi: Test etmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Test etmeyi ihmal etmeyin, tuşları bozuk çıkabilir. TrickyXd dedi: Fiyatta pazarlık yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Pazarlık yapıyorsa satıcı neden olmasın. GeT kullanmayı unutmayın eğer satın alacaksanız.
nitrogeN cycle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 2.116 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2019 #3 İyi araştırma ile alınır. Alım sırasında mutlaka test edin sonra başınız ağrımasın.