bugra7834 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 566 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #1 Sahibindende işlemci iade ettim bozuk olduğundan. Dolayı 2'dir alıcıya ulaşilamadi diyor. Param ne zaman gelir? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2023
Sahibindende işlemci iade ettim bozuk olduğundan. Dolayı 2'dir alıcıya ulaşilamadi diyor. Param ne zaman gelir?
181951 Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 21 Ağustos 2017 Mesajlar 5.918 Makaleler 1 Çözümler 330 5 Ağustos 2023 #2 Umarım gelir hocam.
A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.683 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #3 Param Güvende ile alınmadıysan arkadaşın insafına kalmış gibi test ederken videoyada çekmediysen sen bozdun nereden bileyim der uğraşırsın.
Param Güvende ile alınmadıysan arkadaşın insafına kalmış gibi test ederken videoyada çekmediysen sen bozdun nereden bileyim der uğraşırsın.
bugra7834 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 566 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #4 Adonis31 dedi: Param Güvende ile alınmadıysan arkadaşın insafına kalmış gibi test ederken videoyada çekmediysen sen bozdun nereden bileyim der uğraşırsın. Genişletmek için tıkla... Sahibinden Param Güvende'yle aldım + adam kırılabilir bile yazmamis üstüne hasarlı geldi o yüzden.
Adonis31 dedi: Param Güvende ile alınmadıysan arkadaşın insafına kalmış gibi test ederken videoyada çekmediysen sen bozdun nereden bileyim der uğraşırsın. Genişletmek için tıkla... Sahibinden Param Güvende'yle aldım + adam kırılabilir bile yazmamis üstüne hasarlı geldi o yüzden.