Wayx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 610 Yer LTFM Dün 16:52 #1 Merhaba, param güvende'de bir şey satacağım. Normalde 18 yaş altı kabul etmiyordu ancak ben banka hesabımı ve diğer bilgileri ekledim. Sizce olur mu? Bir de bu uygulama güvenilir midir? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 17:02
Merhaba, param güvende'de bir şey satacağım. Normalde 18 yaş altı kabul etmiyordu ancak ben banka hesabımı ve diğer bilgileri ekledim. Sizce olur mu? Bir de bu uygulama güvenilir midir?
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.259 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 17:06 #2 Wayx dedi: Bir de bu uygulama güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Alıcıysan evet, satıcıysan hayır.
Wayx dedi: Bir de bu uygulama güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Alıcıysan evet, satıcıysan hayır.
Wayx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 610 Yer LTFM Dün 17:11 #3 Shimada Sensei dedi: Alıcıysan evet, satıcıysan hayır. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam? Ürün gittikten sonra para mı gelmiyor?
Shimada Sensei dedi: Alıcıysan evet, satıcıysan hayır. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam? Ürün gittikten sonra para mı gelmiyor?
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.259 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 17:16 #4 Wayx dedi: Nasıl yani hocam? Ürün gittikten sonra para mı gelmiyor? Genişletmek için tıkla... Paranı alabilmen için karşı tarafın ürünü aldığını ve herhangi bir sorun olmadığını onaylaması gerek.
Wayx dedi: Nasıl yani hocam? Ürün gittikten sonra para mı gelmiyor? Genişletmek için tıkla... Paranı alabilmen için karşı tarafın ürünü aldığını ve herhangi bir sorun olmadığını onaylaması gerek.
Wayx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 610 Yer LTFM Dün 17:20 #5 Shimada Sensei dedi: Paranı alabilmen için karşı tarafın ürünü aldığını ve herhangi bir sorun olmadığını onaylaması gerek. Genişletmek için tıkla... Onaylamazsa ne oluyor?
Shimada Sensei dedi: Paranı alabilmen için karşı tarafın ürünü aldığını ve herhangi bir sorun olmadığını onaylaması gerek. Genişletmek için tıkla... Onaylamazsa ne oluyor?