N NedenAcaba Decapat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 29 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #1 Param Güvende ile ürünü beğenmezsek iade edebileceğimi biliyorum ama Param Güvende olmadan satıcı ne gönderdiyse ona razı mı oluyorum yani?
Param Güvende ile ürünü beğenmezsek iade edebileceğimi biliyorum ama Param Güvende olmadan satıcı ne gönderdiyse ona razı mı oluyorum yani?
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 25 Ocak 2024 #2 Evet, ne gönderdiyse ona razı oluyorsunuz. İlandan farklı bir ürün gönderirse de Sahibinden'e şikayet edebilirsiniz.
Evet, ne gönderdiyse ona razı oluyorsunuz. İlandan farklı bir ürün gönderirse de Sahibinden'e şikayet edebilirsiniz.
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.363 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #3 NedenAcaba dedi: Param Güvende ile ürünü beğenmezsek iade edebileceğimi biliyorum ama Param Güvende olmadan satıcı ne gönderdiyse ona razı mı oluyorum yani? Genişletmek için tıkla... PG olmadan alırsanız satıcının keyfi bilir. Çoğunlukla iade almak istemezler ki bu gayet anlaşılabilir bir şey.
NedenAcaba dedi: Param Güvende ile ürünü beğenmezsek iade edebileceğimi biliyorum ama Param Güvende olmadan satıcı ne gönderdiyse ona razı mı oluyorum yani? Genişletmek için tıkla... PG olmadan alırsanız satıcının keyfi bilir. Çoğunlukla iade almak istemezler ki bu gayet anlaşılabilir bir şey.