Sahibinden param güvende güvenilir mi?

OdunandTahta

Picopat
Daha fazla  
Ben yakın bir tarihte Xbox One S konsolu almayı düşünüyorum Sahibinden'den. Acaba bu sistemde ürün bozuk ya da eksik çıkarsa iadem kabul edilir mi? Kısacası güvenilir mi?

Ben yakın bir tarihte Xbox One S konsolu almayı düşünüyorum Sahibinden'den. Acaba bu sistemde ürün bozuk ya da eksik çıkarsa iadem kabul edilir mi? Kısacası güvenilir mi?

Tüm olayı anlaşmalı kargo şirketi yönetiyor zaten. Ürün size geldikten sonra iade edebilme sürecini başlatıyor bozuk veya farklı bir ürün ise iade et diyorsun ve tekrar kargoluyorsun ürün sahibine gidiyor ve paran otomatik kartına aktarılıyor.

Evet, iade edebilirsiniz lakin;
Mesela 2000 TL Xbox, 200 TL de komisyon çıktı diyelim. İade ederken 200 TL'yi sizden kesiyor. 2000 TL yatıyor, 2200 TL yatmıyor. Bunlar uygunsa güvenilir.

Sanırım sen adama parayı atıyorsun para bir çukurda duruyor gibi düşün satıcı bu parayı alması için ürünü alıcıya gondercek ürün adamın eline ulaşıp test ettiğinde onaylıyor eğer onaylamıyorsa birkaç gün icinde firima otomatik satıcıya iletiyor. (ben boyle duydum yanlış ise bilgilendirin)

Hepinize teşekkür ederim eve yeni geldim bilgileriniz çok değerli bu arada hesabını yaptım 1600 TL'lik Xbox'a 80 TL kadar komisyon var yani çok sorun olmaz ama tabii ki gitsin istemem para ama herkeste dolandırıcı değildir herhalde.
Komisyon olayı sizin için dert değilse olabilir.
Evet, iade edebilirsiniz lakin;
Mesela 2000 TL Xbox, 200 TL de komisyon çıktı diyelim. İade ederken 200 TL'yi sizden kesiyor. 2000 TL yatıyor, 2200 TL yatmıyor. Bunlar uygunsa güvenilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı