Baboli111 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 411 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar Param Güvende ile işlemci ile RAM alacağım bir sıkıntı çıkarsa iade etme hakkım var değil mi? Yani bir zorluk çıkartmaz. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2022
Arkadaşlar Param Güvende ile işlemci ile RAM alacağım bir sıkıntı çıkarsa iade etme hakkım var değil mi? Yani bir zorluk çıkartmaz.
Moneyinthepower Kilopat Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 838 Çözümler 5 14 Kasım 2022 #2 Baboli111 dedi: Arkadaşlar Param Güvende ile işlemci ile RAM alacağım bir sıkıntı çıkarsa iade etme hakkım var değil mi? Yani bir zorluk çıkartmaz. Genişletmek için tıkla... Sahte link gönderiyolar dikkatli olun.
Baboli111 dedi: Arkadaşlar Param Güvende ile işlemci ile RAM alacağım bir sıkıntı çıkarsa iade etme hakkım var değil mi? Yani bir zorluk çıkartmaz. Genişletmek için tıkla... Sahte link gönderiyolar dikkatli olun.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 14 Kasım 2022 #3 Ben param güvende ile sattım bir sıkıntı olmadı.
Longhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 1 Çözümler 28 14 Kasım 2022 #4 Yok hocam sıkıntı çıkmaz gayet güvenilir. Ben ekran kartı almıştım Sahibinden'de.
LinusFenrir Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.977 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400f - Rtx 4060 8gb Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #5 Baboli111 dedi: Arkadaşlar Param Güvende ile işlemci ile RAM alacağım bir sıkıntı çıkarsa iade etme hakkım var değil mi? Yani bir zorluk çıkartmaz. Genişletmek için tıkla... Paramgüvende alıcılara daha çok önem veriyor 2 gün deneme hakkınız varsa bir sorun olursa iade edebiliyorsunuz.
Baboli111 dedi: Arkadaşlar Param Güvende ile işlemci ile RAM alacağım bir sıkıntı çıkarsa iade etme hakkım var değil mi? Yani bir zorluk çıkartmaz. Genişletmek için tıkla... Paramgüvende alıcılara daha çok önem veriyor 2 gün deneme hakkınız varsa bir sorun olursa iade edebiliyorsunuz.
Baboli111 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 411 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #6 LinusFenrir dedi: Param Güvende alıcılara daha çok önem veriyor 2 gün deneme hakkınız varsa bir sorun olursa iade edebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ürün sağlam olsa da geçerlimi.
LinusFenrir dedi: Param Güvende alıcılara daha çok önem veriyor 2 gün deneme hakkınız varsa bir sorun olursa iade edebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ürün sağlam olsa da geçerlimi.
LinusFenrir Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.977 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400f - Rtx 4060 8gb Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #7 Baboli111 dedi: Ürün sağlam olsa da geçerlimi. Genişletmek için tıkla... Üründe bozukluk varsa iade yapılır veya başka ürün geldiyse.
Baboli111 dedi: Ürün sağlam olsa da geçerlimi. Genişletmek için tıkla... Üründe bozukluk varsa iade yapılır veya başka ürün geldiyse.
Baboli111 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 411 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #8 LinusFenrir dedi: Üründe bozukluk varsa iade yapılır veya başka ürün geldiyse. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler ediyorum ürünleri alıyorum.
LinusFenrir dedi: Üründe bozukluk varsa iade yapılır veya başka ürün geldiyse. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler ediyorum ürünleri alıyorum.
P Pwieh Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2016 Mesajlar 2.771 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #9 Hocam kutuyu alirken ve açarken videoya cekin. Kurup açarken. Adam ben sağlam gonderdim bozuk çıktı diyemesin.
Hocam kutuyu alirken ve açarken videoya cekin. Kurup açarken. Adam ben sağlam gonderdim bozuk çıktı diyemesin.
Baboli111 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 411 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #10 Pwieh dedi: Hocam kutuyu alirken ve açarken videoya cekin. Kurup açarken. Adam ben sağlam gonderdim bozuk çıktı diyemesin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bunada dikkat edeceğim teşekkür ederim.
Pwieh dedi: Hocam kutuyu alirken ve açarken videoya cekin. Kurup açarken. Adam ben sağlam gonderdim bozuk çıktı diyemesin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bunada dikkat edeceğim teşekkür ederim.