Param güvende alıcı için mükemmel, satıcı için rezalet bir sistem kısacası.Param güvende ile 2. el telefon alıcam. Faturası garantisi vs. var. Sorun yaşar mıyım?
Satarken ne gibi sorunlar çıkabilir?Param güvende alıcı için mükemmel, satıcı için rezalet bir sistem kısacası.
Adama mesela bilgisayarını satıyorsun adama kargoyla gönderiyorsun adam beğenmedim geri gönderiyorum diyor bir bakıyorsun ne adaptör var, ne bilgisayar düzgün halde.Satarken ne gibi sorunlar çıkabilir?
Alıcının koşulsuz iade hakkı var, boş kutu gönderse bile iade kabul oluyor. Onun için çoğu satıcı PG kabul etmiyor. Bir ürünü aldın diyelim, iade oluşturup boş karton kutu bile göndersen sistem kabul ediyor.Satarken ne gibi sorunlar çıkabilir?
Bu sisteme acilen el atılması lazım, özellikle de bizim ülkemizdekiler sayesinde çok dezavantajına kullanılıyor bu sistem.Alıcının koşulsuz iade hakkı var, boş kutu gönderse bile iade kabul oluyor. Onun için çoğu satıcı PG kabul etmiyor. Bir ürünü aldın diyelim, iade oluşturup boş karton kutu bile göndersen sistem kabul ediyor.
Param Güvende ile 2. el telefon alacağım. Faturası garantisi vs. var. Sorun yaşar mıyım?
Sistem kabul ederde ilerleyen süreçte dava vs uğraştırsa da yine sonuçlanır diye düşünüyorum.Alıcının koşulsuz iade hakkı var, boş kutu gönderse bile iade kabul oluyor. Onun için çoğu satıcı PG kabul etmiyor. Bir ürünü aldın diyelim, iade oluşturup boş karton kutu bile göndersen sistem kabul ediyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.