S Syroxtr Picopat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #11 Oikkesh dedi: İyi düşün iyi olsun diyelim belki beğenmeyip iade etti. Genişletmek için tıkla... Hocam az önce teslim aldım adam kitap göndermiş.
Oikkesh dedi: İyi düşün iyi olsun diyelim belki beğenmeyip iade etti. Genişletmek için tıkla... Hocam az önce teslim aldım adam kitap göndermiş.
R Recep T Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2013 Mesajlar 1.349 Çözümler 2 13 Aralık 2024 #12 Syroxtr dedi: Hocam az önce teslim aldım adam kitap göndermiş. Genişletmek için tıkla... Eee video kaydı alsaydın bari
Syroxtr dedi: Hocam az önce teslim aldım adam kitap göndermiş. Genişletmek için tıkla... Eee video kaydı alsaydın bari
S Syroxtr Picopat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #13 Recep T dedi: Eee video kaydı alsaydın bari Genişletmek için tıkla... aldım zaten ama ne işe yarayacak ki artık
Recep T dedi: Eee video kaydı alsaydın bari Genişletmek için tıkla... aldım zaten ama ne işe yarayacak ki artık
R Recep T Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2013 Mesajlar 1.349 Çözümler 2 13 Aralık 2024 #14 Syroxtr dedi: Aldım zaten ama ne işe yarayacak ki artık. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Sahibinden ile iletişime geçsene hocam.
Syroxtr dedi: Aldım zaten ama ne işe yarayacak ki artık. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Sahibinden ile iletişime geçsene hocam.
S Syroxtr Picopat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #15 Recep T dedi: Nasıl yani? Nasıl yani? Sahibinden ile iletişime geçsene hocam. Genişletmek için tıkla... geçtim hocam adamlar diyorki biz karışmıyoruz
Recep T dedi: Nasıl yani? Nasıl yani? Sahibinden ile iletişime geçsene hocam. Genişletmek için tıkla... geçtim hocam adamlar diyorki biz karışmıyoruz
R Recep T Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2013 Mesajlar 1.349 Çözümler 2 13 Aralık 2024 #16 Kaç TL'ye satmıştın.
Oikkesh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2018 Mesajlar 1.966 Çözümler 13 13 Aralık 2024 #17 Kargoyu kargocunun önünde açıp tutanak tutturman gerekiyordu, video kaydı bir işe yaramaz.
S Syroxtr Picopat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #18 Oikkesh dedi: Kargoyu kargocunun önünde açıp tutanak tutturman gerekiyordu, video kaydı bir işe yaramaz. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle olması gerekiyormuş. Bugün Yurtiçi Kargoya gittiğimde Burada bizim önümüzde açmanız gerekiyordu şuan bir işlem yapamayız, Tüketici Hakem Heyetine başvurmanız gerek dediler Recep T dedi: Kaç TL'ye satmıştın. Genişletmek için tıkla... 3000 TL'ye satmıştım.
Oikkesh dedi: Kargoyu kargocunun önünde açıp tutanak tutturman gerekiyordu, video kaydı bir işe yaramaz. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle olması gerekiyormuş. Bugün Yurtiçi Kargoya gittiğimde Burada bizim önümüzde açmanız gerekiyordu şuan bir işlem yapamayız, Tüketici Hakem Heyetine başvurmanız gerek dediler Recep T dedi: Kaç TL'ye satmıştın. Genişletmek için tıkla... 3000 TL'ye satmıştım.