JoeBlackk Kilopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 4.706 Çözümler 26 13 Şubat 2024 #21 yorgunsavascı999 dedi: Anlaşılan gene dolandırıldık zaten adam kargoda kırıldı deyince biraz tedirgindi ama her türlü anlarım benim işlemcimin olduğunu. Genişletmek için tıkla... Şahsen paramguvendeyle hiçbir şey satmam. Resmen bana komisyonumu ver de sen ne yaparsan yap kafasinda bir sistem. İnşallah hakkınız yenmez.
yorgunsavascı999 dedi: Anlaşılan gene dolandırıldık zaten adam kargoda kırıldı deyince biraz tedirgindi ama her türlü anlarım benim işlemcimin olduğunu. Genişletmek için tıkla... Şahsen paramguvendeyle hiçbir şey satmam. Resmen bana komisyonumu ver de sen ne yaparsan yap kafasinda bir sistem. İnşallah hakkınız yenmez.
yorgunsavascı999 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 346 13 Şubat 2024 #22 JoeBlackk dedi: Şahsen Param Güvende'yle hiçbir şey satmam. Resmen bana komisyonumu ver de sen ne yaparsan yap kafasinda bir sistem. İnşallah hakkınız yenmez. Genişletmek için tıkla... Sanırsam 2500 TL şimdiden çöp oldu diyebilirim, diyelim hasarlı kargo şeyi çıkartıp iade ettirsem nasıl olur yani almasam.
JoeBlackk dedi: Şahsen Param Güvende'yle hiçbir şey satmam. Resmen bana komisyonumu ver de sen ne yaparsan yap kafasinda bir sistem. İnşallah hakkınız yenmez. Genişletmek için tıkla... Sanırsam 2500 TL şimdiden çöp oldu diyebilirim, diyelim hasarlı kargo şeyi çıkartıp iade ettirsem nasıl olur yani almasam.