Sahibinden Param Güvende IBAN bilgisi istiyor

Makaleler
1
Sahibinden Param Güvende ile bir ürün sattım. Ödemeyi onaylamam için Sahibinden benden IBAN istiyor. Ancak benim bir banka hesabım yok. Ne yapabilirim? Papara kart numarasını atsam olur mu ki?

Sahibinden param güvende ile bir ürün sattım. Ödemeyi onaylamam için sahibinden benden IBAN istiyor. Ancak benim bir banka hesabım yok. Ne yapabilirim? Papara kart numarasını atsam olur mu ki?

Olmaz, Papara'da IBAN yok çünkü, ailenden birinin IBAN'ını verebilirsin.

Aynen.
Yalnız ilan sahibinin adıyla banka hesabı sahibinin adının aynı olması lazım. Aileden birinin IBAN'ını verirseniz o kişinin adını yazın.
O kısmı bilmiyorum hiç kullanmadım.
Hesabımın adı ile IBAN sahibinin adı aynı olması gerekiyor.

Kendime banka hesabından sanal kart açsam bir şey olur mu, borç falan yazılır mı? 18 yaş altıyım.

Banka hesabı açabilirsin bir şey olmaz, garantiyi tavsiye ederim uygulamadan tüm işlemleri halledebiliyorsun.

Hesabımın adı ile IBAN sahibinin adı aynı olması gerekiyor.

Kendime banka hesabından sanal kart açsam bir şey olur mu, borç falan yazılır mı? 18 yaş altıyım.

Hocam 18 yaş altına banka hesabı açabilirsiniz ama velinizle bankaya gidip açtırabilirsiniz sadece.

Kullanıcı adınızı IBAN'ını kullanacağınız kişinin adı ile değişin, daha sonra IBAN'ı yazın. Banka hesabı zorunlu ve hesabınızın isminin banka hesabındaki isimle aynı olması da gerekiyor.

Satışı onayladım ancak, sahibinden bana bir kod verdi. Yurtiçi kargo koduymuş. Ben bunu kargo görevlisine verdikten sonra alıcıya mı gidecek? Çünkü bende alıcının açık adresi yok. Sadece elimde bu kod var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…