Nailed It Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 1.765 Çözümler 18 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Freelance Finansçı ve 2 Şirket sahibi. 5 Temmuz 2021 #11 Kartın kendisinde bir sorun yok diye uğraşmak istememiştim, kutuda çok hafif bir delik oluşmuş sadece. Yine de hoş değil yapılan muamele.
Kartın kendisinde bir sorun yok diye uğraşmak istememiştim, kutuda çok hafif bir delik oluşmuş sadece. Yine de hoş değil yapılan muamele.
H HoundsOfJustice Hectopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 664 5 Temmuz 2021 #12 Alıcı yüzde 10 komisyon mu ödüyor
A aardaa Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 733 Çözümler 2 Yer İstanbul 5 Temmuz 2021 #13 HoundsOfJustice dedi: Alıcı yüzde 10 komisyon mu ödüyor. Genişletmek için tıkla... Ürün fiyatının yüzde 9'u kadar komisyon ödüyor diye biliyorum. Kurumsal yerlerden alınca yüzde 7.
HoundsOfJustice dedi: Alıcı yüzde 10 komisyon mu ödüyor. Genişletmek için tıkla... Ürün fiyatının yüzde 9'u kadar komisyon ödüyor diye biliyorum. Kurumsal yerlerden alınca yüzde 7.
H HoundsOfJustice Hectopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 664 8 Temmuz 2021 #14 Her kategoride geçerli değil sanırım, bu şekilde elektro gitar amfisi almayı düşünüyordum ama geçerli değilmiş sanırım.
Her kategoride geçerli değil sanırım, bu şekilde elektro gitar amfisi almayı düşünüyordum ama geçerli değilmiş sanırım.