kadirz123 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 3.070 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #11 Soicef dedi: niyeymiş Genişletmek için tıkla... Ne niyeymiş hocam? Param güvende ile sizden bir ürün alsam ve bozsam sonra iade istersem siz o iadeyi almak zorundasınız.
Soicef dedi: niyeymiş Genişletmek için tıkla... Ne niyeymiş hocam? Param güvende ile sizden bir ürün alsam ve bozsam sonra iade istersem siz o iadeyi almak zorundasınız.
Soicef Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 185 Çözümler 1 Yer Bilecik Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Aralık 2022 #12 Soicef dedi: Niye. Genişletmek için tıkla... kadirz123 dedi: Ne niyeymiş hocam? Param Güvende ile sizden bir ürün alsam ve bozsam sonra iade istersem siz o iadeyi almak zorundasınız. Genişletmek için tıkla... Onun bir sürü yolu var ben çokkez Param Güvende ile sattım ve çokkez aldım boşu boşuna firmayı kötülemeyin.
Soicef dedi: Niye. Genişletmek için tıkla... kadirz123 dedi: Ne niyeymiş hocam? Param Güvende ile sizden bir ürün alsam ve bozsam sonra iade istersem siz o iadeyi almak zorundasınız. Genişletmek için tıkla... Onun bir sürü yolu var ben çokkez Param Güvende ile sattım ve çokkez aldım boşu boşuna firmayı kötülemeyin.