Sahibinden Param Güvende ile dolandırılma ihtimali var mı?

Soldier_Boy

Decapat
Merhaba, Sahibinden üzerinden Param Güvende ile telefon alacağım acaba dolandırılma ihtimalim var mı ve süreç nasıl oluyor? Yardım eder misiniz?

Ürün elinize ulaştığı andan itibaren sizlere 2 gün bir süre veriliyor, bu 2 günlük süre içerisinde iade hakkına sahip oluyorsunuz. Eğer ürünü aldığınızı onaylarsanız, iade edemiyorsunuz. Eğer siz onaylamazsanız da sistem 2 gün sonunda kendisi onaylıyor, size gönderilen ürünün kusurlu olması ihtimaline karşın 2 gün içerisinde iade hakkına sahipsiniz.

Hocam ben ilk ben mi satın alcam yoksa ilk o mu göndercek.

Hocam ben ilk ben mi satın alcam yoksa ilk o mu göndercek.
Satın aldıktan sonra kendisi belirlenen süre içerisinde göndermesi gerekiyor, aksi takdirde sipariş iptal olur ve tutar hesabınıza birkaç iş günü içerisinde yansıtılır.

Satın aldıktan sonra kendisi belirlenen süre içerisinde göndermesi gerekiyor, aksi takdirde sipariş iptal olur ve tutar hesabınıza birkaç iş günü içerisinde yansıtılır.

Hocam siz hiç alışveriş yaptınız mı peki Param Güvende ile.

Bende şu an Param Güvende ile telefon alma düşüncesi içerisindeyim. Daha önce alan var mı? Herhangi bir sorunla karşı karşıya kalır mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…