5 58talha58 Kilopat Katılım 2 Mart 2017 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #1 Sahibinden üzerinden Param Güvende ile ekran kartı sattım yarın ekran kartını kargoya vereceğim. Kargoya vermeden önce ne yapmalıyım?
Sahibinden üzerinden Param Güvende ile ekran kartı sattım yarın ekran kartını kargoya vereceğim. Kargoya vermeden önce ne yapmalıyım?
BatuHan999 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 1.159 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #2 58talha58 dedi: Sahibinden üzerinden Param Güvende ile ekran kartı sattım yarın ekran kartını kargoya vereceğim. Kargoya vermeden önce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Çok çok çok iyi paketlemen lazım. Yani karşıya giderken kart zarar görürse adam da bu bana böyle geldi derse olan sana olur. Onun dışında sağlam gidip parça çaldıranlar veya bozup geri yollayanlardan sakın. Bu kadar.
58talha58 dedi: Sahibinden üzerinden Param Güvende ile ekran kartı sattım yarın ekran kartını kargoya vereceğim. Kargoya vermeden önce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Çok çok çok iyi paketlemen lazım. Yani karşıya giderken kart zarar görürse adam da bu bana böyle geldi derse olan sana olur. Onun dışında sağlam gidip parça çaldıranlar veya bozup geri yollayanlardan sakın. Bu kadar.