Sahibinden Param Güvende ile en yakın kargo şubesine teslimat yaptırma

Berat.xx56

Decapat
Arkadaşlar, acilen bir şey alacağım. Sahibinden Param Güvende de teslimat adresi en yakın kargo şubesine nasıl verebilirim? Yani evde olamıyacağım, sadece eve mi gonderim yapmalıyım?

Eve gönderim yaparsanız siz yokken şubeye geri döner ve orada 3 gün bekler, 3 gün içinde almazsanız göndericiye geri kargolarlar.

Arkadaşlar, acilen bir şey alacağım. Sahibinden Param Güvende de teslimat adresi en yakın kargo şubesine nasıl verebilirim? Yani evde olamıyacağım, sadece eve mi gonderim yapmalıyım?

Alın hocam alın da dikkat edin size kırık ürün yollayıp şikayet ediyorlar başınız yanmasın benim aldığım telefonda içindeki filmler yokmuş adam da filmleri sökmüş diye şikayet etti beni sonra adam ceza aldı.

Normal kendi adresinize sipariş verin, evde olamayacağınızı şubeden teslim alabileceğinizi belirtin dağıtıma çıkarmazlar şubeden teslim alırsınız. Cumartesi günüde kargo şubesinden teslim alabiliyorsunuz.

Tesekkurler heralde en yakın kargo şubesine söylemem gerekecek. Peki yurtiçi kargo veya ptt ile gönderilir diyor benim yakınımdaki yurtiçi kargonun adresini versem oraya gidermi bende gidip alabilirmiyim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı