Sahibinden Param Güvende ile işlem yapmalı mıyım?

Az önce bildirim geldi, ilanım satılmış. Ancak alıcı kişi ürün hakkında soru sorar biliyorsunuz.

Alıcı hiç mesaj atmamış, direkt almış. Sürüyle de konu varmış bu konuda. Sattığım ürün RAM, bozar değiştirir gönderir ise nasıl ulaşabilirim, ne yapabilirim? 320 TL ürün, ihtiyacım var da satıyorum. Sıkıntıya girmek istemiyorum.

Az önce bildirim geldi, ilanım satılmış. Ancak alıcı kişi ürün hakkında soru sorar biliyorsunuz.

Alıcı hiç mesaj atmamış, direkt almış. Sürüyle de konu varmış bu konuda. Sattığım ürün RAM, bozar değiştirir gönderir ise nasıl ulaşabilirim, ne yapabilirim? 320 TL ürün, ihtiyacım var da satıyorum. Sıkıntıya girmek istemiyorum.
Hocam sanırım bu mevzularda üzerinde kod olunca sıkıntı olmuyormuş. Başka bir konuda birisi söylemişti. Orjinal kodu üzerinde olunca bir sorun olmuyor dedi. Değiştirirse düzeltebilirsiniz demişti. Ne kadar doğru bilmiyorum.

Alıcı artık ürünü satın almış bu durumda adam komisyon parası da ödemiştir ilk olarak ürünü göndermemeniz ayıp olur.
Saygı sevgi kısmını geçersek satıcı için çok kötü bir yöntem bu sistem sadece alıcıyı koruyor.

Hocam sanırım bu mevzularda üzerinde kod olunca sıkıntı olmuyormuş. Başka bir konuda birisi söylemişti. Orjinal kodu üzerinde olunca bir sorun olmuyor dedi. Değiştirirse düzeltebilirsiniz demişti. Ne kadar doğru bilmiyorum.
RAM seri kodundan bahsediyorsanız, üzerinde duruyor. Okunabilir bir şekilde fotoğrafı da var.
Alıcı artık ürünü satın almış bu durumda adam komisyon parası da ödemiştir ilk olarak ürünü göndermemeniz ayıp olur.
Saygı sevgi kısmını geçersek satıcı için çok kötü bir yöntem bu sistem sadece alıcıyı koruyor.
Alıcıya komisyon geri dönüyormuş sanırım, az önce bir konuda okudum da şimdi bulamadım.

Kargoyu gönderirken üzerinde alıcının adresi, numarası yazar onun fotoğrafını çekebilirsin. Dolap üzerinden 30'un üzerinde bu şekilde satış yaptım bir sıkıntı yaşamadım şans işi biraz da sanırım. O fiyata elden satabileceğinizi düşünüyorsanız iptal edebilirsiniz eksi puan olarak geçecek değerlendirmelerinize. Ayrıca madem şüpheleriniz var neden param güvende ile satışı açtınız o da garip :) Yani kısaca kimse size sorun olmaz ya da sorun olur gibi bir şey demez sorumluluk sizde.

Elinizdeki ürünün her türlü fotoğrafını çekin. Seri numarasını, pinlerini vs.
Üşenmezseniz bilgisayara takıp çalıştığına dair video da çekin. Sonrasında güvenli bir poşete-pakete sarıp gönderin ürünü.

Elinizdeki RAM'in fiyatını bilmiyorum ama düşük bir meblağ ise pazarlık yapmaya vs ihtiyaç duymamış olabilir. Bir tanıdığım bu şekilde 6500 TL'lik 0 ekran kartını satmıştı aylar önce. Sıkıntı yaşamadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı