Sahibinden Param Güvende ile işlemci almak

serhatkadir34

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba herkese iyi sosyaller 👋
Sahibinden'den işlemci almak istiyorum Param Güvende ile bir alışveriş yapan oldu mu bir riski var mı? Mantıklı mı? Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar herkese iyi forumlar 👋
Sahibinden’den işlemci almak istiyorum param güvende ile bir alışveriş yapan oldu mu bir riski var mı ? Mantıklı mı ? Yardımcı olur musunuz
Bu arada alacağım işlemci i7 7700 ve param güvendenin komisyonuyla beraber 1980 tl’ye gelicek. Piyasa açısından fiyatı nasıl onu da sormuş olayım

Bu arada alacağım işlemci i7 7700 ve param güvendenin komisyonuyla beraber 1980 tl’ye gelicek. Piyasa açısından fiyatı nasıl onu da sormuş olayım
Asıl fiyatı 1800 komisyon 180 toplam 1980

Asıl fiyatı 1800 komisyon 180 toplam 1980
Ya fiyatı pahalı ama piyasası o işlemcinin. Anakart+işlemci değişimi öneririm 3000 TL falan tutar am4 sisteme geçmen eski parçaları satıp daha ucuza daha iyi sistem toplayabilirsin.

Alırken sıkıntı yok 2 gün süren var iyice kontrol et bir sıkıntısı var mı diye. Sonradan sıkıntı çıkarsa satıcının insafına kalmış iade almak almamak.

İki gün geçince para adamın hesabına yatırılıyor ondan sonra almazsa almaz.
Ben havuzdaki parayı onaylarsam adamın hesabına yatırılıyor ve bunun için 2 gün sürem var diye biliyorum. Yani 2 gün içinde kontrol ettiğim zaman para hala havuzda bekleyeceği için adama yatırılmamış olacak ve iade talebiyle parayı tarafıma isteyebilirim?

Ya fiyatı pahalı ama piyasası o işlemcinin. Anakart+işlemci değişimi öneririm 3000 TL falan tutar am4 sisteme geçmen eski parçaları satıp daha ucuza daha iyi sistem toplayabilirsin.
İ7 7700 rtx 2060, gtx 1080 kartlarında darboğaz yapmıyor. Bende zaten en fazla bu kartları sistemime takarım diye düşünüyorum 3090 gibi heveslerim yok :) Şuanda da gtx 1650 var zaten. Benim işimi görür bence

Son düzenleme:
Ben havuzdaki parayı onaylarsam adamın hesabına yatırılıyor ve bunun için 2 gün sürem var diye biliyorum. Yani 2 gün içinde kontrol ettiğim zaman para hala havuzda bekleyeceği için adama yatırılmamış olacak ve iade talebiyle parayı tarafıma isteyebilirim?

i7 7700 RTX 2060, GTX 1080 kartlarında darboğaz yapmıyor. Bende zaten en fazla bu kartları sistemime takarım diye düşünüyorum 3090 gibi heveslerim yok :) şu anda da GTX 1650 var zaten. Benim işimi görür bence.

Zaten bende 2 günden bahsediyorum 2 gün geçtiğinde otomatik adamın hesabına gidiyor para. Buradaki mesele iki gün geçtikten sonra bir sıkıntı çıkarsa ne olacak.

Zaten bende 2 günden bahsediyorum 2 gün geçtiğinde otomatik adamın hesabına gidiyor para. Buradaki mesele iki gün geçtikten sonra bir sıkıntı çıkarsa ne olacak.
2 gün boyunca test programlarıyla test edip oyun oynarım. En azından yüzyüze almak istediğimde yarım saat test edebilme imkanım olurdu şimdi 2 gün

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı