Sahibinden Param Güvende ile işlemci satılır mı?

Daha fazla  
Biliyorum sıkıntı çıkaranlar var ama başka türlü de ya İstanbul içi alıcı bulmak lazım ya da güvenmesi. İşlemciyi paketlerken videoya vs. alsam sorun çıkarabilir mi alıcı?

Biliyorum sıkıntı çıkaranlar var ama başka türlü de ya İstanbul içi alıcı bulmak lazım ya da güvenmesi. İşlemciyi paketlerken videoya vs. alsam sorun çıkarabilir mi alıcı?
param güvende kadar sakat sistem yok hocam. GT 9800 Satmıştım o yoldan. Aynı modeli geri yolladılar farklı seri no arızalısı. Ispatlıyorum ama kabul etmiyor sahibinden sistemi. Elden ya da ödeme sonrası kargo isteyin.

Letgonun ne farkı var?
Letgo da ürünü sattınız diyelim iki tarafta anlaştı iş biter, ürünü geri almak zorunda kalmazsınız. Ama param güvende olayında adam sizin işlemcinize zarar verip geri yollar ben aldığım da zaten böyleydi der bir şey yapamazsınız.

Letgoda iade sistemi yok yani. Doğru mu anladım? E ürün çalışmıyor diyelim adam ne yapacak?

Bunu bilmiyordum. O halde bir şey satarken letgoyu, alırken de sahibindeni kullanmak lazım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…