Adam gregson Hectopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 872 Çözümler 2 1 Ağustos 2022 #11 Pikachu.34 dedi: İHA'le size kalıyor. Genişletmek için tıkla... O çok kötü hocam yazık kasa giderken bir yerine zarar gelse geçmiş olsun. Ama alıcıysam oldukça güvenli değil mi en azından alırken kullanırım. hasuna dedi: Sadece keyfinden kargoyu teslim alıp camı kırıp kırık geldi diyebilir mesela. Içinden parça alıp eksik geldi diyebilir. Gereksiz bence elden satın sadece. Genişletmek için tıkla... Evet bir de o da değil kasanın içini boşaltsa kargoya verse geri ne yapılabilir ki?
Pikachu.34 dedi: İHA'le size kalıyor. Genişletmek için tıkla... O çok kötü hocam yazık kasa giderken bir yerine zarar gelse geçmiş olsun. Ama alıcıysam oldukça güvenli değil mi en azından alırken kullanırım. hasuna dedi: Sadece keyfinden kargoyu teslim alıp camı kırıp kırık geldi diyebilir mesela. Içinden parça alıp eksik geldi diyebilir. Gereksiz bence elden satın sadece. Genişletmek için tıkla... Evet bir de o da değil kasanın içini boşaltsa kargoya verse geri ne yapılabilir ki?
Emrebeyx Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.519 Çözümler 11 1 Ağustos 2022 #12 Hocam ekran kartını sade alsam ne kadar istiyorsunuz?
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.795 Çözümler 26 Yer Muğla 1 Ağustos 2022 #13 Ucuz ürünler neyse 500 TL ve altı olanlar. Ama elektronik ve pahalı eşyaları sakın satmayın satıcıyı asla korumuyor.
Ucuz ürünler neyse 500 TL ve altı olanlar. Ama elektronik ve pahalı eşyaları sakın satmayın satıcıyı asla korumuyor.
Ederleyzi Kilopat Katılım 24 Kasım 2018 Mesajlar 431 Çözümler 3 Yer Türkiye 1 Ağustos 2022 #14 @Emrebeyx parça parça olarak bozmayı şu an düşünmüyorum düşünmem gerekiyor toplu olarak satılık sistem düşünürsem size geri dönüş yapayım.
@Emrebeyx parça parça olarak bozmayı şu an düşünmüyorum düşünmem gerekiyor toplu olarak satılık sistem düşünürsem size geri dönüş yapayım.
Adam gregson Hectopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 872 Çözümler 2 1 Ağustos 2022 #15 Ederleyzi dedi: @Emrebeyx parça parça olarak bozmayı şu an düşünmüyorum düşünmem gerekiyor toplu olarak satılık sistem düşünürsem size geri dönüş yapayım. Genişletmek için tıkla... Hocam iyi fiyat verirseniz bende alabilirim ekran kartını ve işlemci anakart RAM.
Ederleyzi dedi: @Emrebeyx parça parça olarak bozmayı şu an düşünmüyorum düşünmem gerekiyor toplu olarak satılık sistem düşünürsem size geri dönüş yapayım. Genişletmek için tıkla... Hocam iyi fiyat verirseniz bende alabilirim ekran kartını ve işlemci anakart RAM.
Pikachu.34 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 4.883 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İstanbul 2 Ağustos 2022 #16 İade ürünlerde kargo satıcıya aittir. Paramguvende için ayrı bir madde varsa bilmiyorum.
Burak İsmail IŞIK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2016 Mesajlar 1.133 Çözümler 4 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ağustos 2022 #17 Pikachu.34 dedi: İade ürünlerde kargo satıcıya aittir. Paramguvende için ayrı bir madde varsa bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kargo için satıcı para ödemiyor.
Pikachu.34 dedi: İade ürünlerde kargo satıcıya aittir. Paramguvende için ayrı bir madde varsa bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kargo için satıcı para ödemiyor.