Sahibinden Param Güvende ile laptop alınır mı?

efeberkozuysal26

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf Gaming A15 laptop Rtx 4050 ryzen 5 7535h 512gb ssd 16gb ddr5 4800mhz ram
Meslek
Öğrenci
Merhaba sahibinden Param Güvende ile 35.000 TL civarı bir alışverişte bulunacağım. Satıcı ürünü bana bozuk, kırık veya farklı ürün gönderirse iade edebilir miyim? Farklı ürün gönderirse ve ben ürünü iade ettiğimde satıcı iade edilen ürün benim gönderdiğim ürün değil deme şansı var. Bunlar sorun yaratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Edersinde 35 bin TL ye sıfır garantili alınır uzun vadede ikici el sorun yaratabilir

Asla öyle bir alışveriş gerçekleştirme

Bide hangi laptopu alıcaksın atabilirmisin.

Alıcıyı her türlü koruyan bir sistem bu. Sen paket açılışındı video kaydına al işin sağlam olsun. Sahibinden üzerinden bir çok alışverişim oldu. Param güvende ile hem bir sürü ürün aldım hemde sattım. Alıcının içi çok daha rahat bu sistemde.

Kısaca eğer ürün ve fiyatı mantıklıysa alınır.

Neden gerçekleştirmesin ki?
Sorun yaşama ihtimali çok yüksek dolandırılabilir ve sahibinden bununla alakalı hiçbir önlemi garantisi yok daha önce defalarca yaşanmış hikayeler var onları okuyup göz atarsa demek istediğimi daha iyi anlar sonuçta 300-500 tl ye birşey almıyor 35bin tl diyor riske atmaya değmez.

Dediğiniz olayları okursa satıcıların daha çok mağdur olduğunu görebilir.
Yakın zamanda 26 bine mbp 15 bine monitör alışverişimi sahibinden üzerinden gerçekleştirdim.

Aldım test ettim ondan sonra siparişi onayladım. Daha öncede aldım hoşuma gitmedi iade işlemi gerçekleştirdim. Hiç birinde de sorun yaşamadım. Alıcı daha rahat bu sistemde.

Bak 35 Bin TL ye yeni kutulu garanti belgeli faturalı laptop al. İkinci elden uzak dur! Mesela acer modeller övülüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…