Sahibinden Param Güvende ile nasıl alışveriş yapılır?

Musa Alkan

Hectopat
Makaleler
1
Ürünü kargo ile almak istiyorum ama kafamda soru işaretleri var, başka ürün ya da bozuk ürün gönderdiğinde ne yapabilirim?

Ürün geldiğinden videosunu çekip açın. Bir sorun varsa sahibinden uygulamasından iletişime geçin. Zaten siparişi onaylamak için size belli bir süre veriyor. Param güvende genelde satıcı için sorun oluşturuyor.

İade hakkınız var, belli bir süre içerisinde iade talebi oluşturup ürünü geri gönderebilirsiniz. Paranız hesabınıza geri yatar.

Sorun olmaz. Daha çok alıcıyı koruyor bu sistem zaten. Ben bir satıcı olarak bu sistem ile ürün satmazdım şahsen.

Bilemiyorum pahalı bir şey değilse bu şekilde satılabilir bence. Ben GT 710 satmıştım bir sorun çıkmadı. Tabi bu alan kişiye göre değişir.

Bilemiyorum pahalı bir şey değilse bu şekilde satılabilir bence. Ben GT 710 satmıştım bir sorun çıkmadı. Tabi bu alan kişiye göre değişir.

Aynen. Küçük ürünler için kullanılabilir. Ama büyük, önemli ürünler zarara sokabilir satıcıyı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…