gLadio1 Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #1 Hayatımda hiç taksitle alışveriş yapmadım. İlk defa sahibinden de param güvende ile taksitli alışveriş yapmak istiyorum ama ödeme kısmında hep tek çekim gözüküyor. Nasıl yapıldığını bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2021
Hayatımda hiç taksitle alışveriş yapmadım. İlk defa sahibinden de param güvende ile taksitli alışveriş yapmak istiyorum ama ödeme kısmında hep tek çekim gözüküyor. Nasıl yapıldığını bilen var mı?
KannHeil Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.491 Çözümler 6 23 Temmuz 2021 #2 Hangi kartı kullanıyorsun hocam? Destekliyor mu taksit kartın? Kartın desteklemiyor olabilir.
gLadio1 Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #3 KannHeil dedi: Hangi kartı kullanıyorsun hocam? Destekliyor mu taksit kartın? Kartın desteklemiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Halkbank kullanıyorum parafcard.
KannHeil dedi: Hangi kartı kullanıyorsun hocam? Destekliyor mu taksit kartın? Kartın desteklemiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Halkbank kullanıyorum parafcard.
KannHeil Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.491 Çözümler 6 23 Temmuz 2021 #4 Almaya çalıştığınız ürün nedir?
gLadio1 Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #5 KannHeil dedi: Almaya çalıştığınız ürün nedir? Genişletmek için tıkla... Psu alacam. Olmayınca telefon, tablet, ekran kartı denedim ama olmadı. Kart daha yeni geldi aktive etmem gereken birşey olabilir diye düşünüyorum.
KannHeil dedi: Almaya çalıştığınız ürün nedir? Genişletmek için tıkla... Psu alacam. Olmayınca telefon, tablet, ekran kartı denedim ama olmadı. Kart daha yeni geldi aktive etmem gereken birşey olabilir diye düşünüyorum.
KannHeil Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.491 Çözümler 6 23 Temmuz 2021 #6 gLadio1 dedi: Psu alacam. Olmayınca telefon, tablet, ekran kartı denedim ama olmadı. Kart daha yeni geldi aktive etmem gereken birşey olabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini aramanızı öneririm. Başka sitelerde de deneyin bakalım taksit seçeneği çıkıyor mu.
gLadio1 dedi: Psu alacam. Olmayınca telefon, tablet, ekran kartı denedim ama olmadı. Kart daha yeni geldi aktive etmem gereken birşey olabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini aramanızı öneririm. Başka sitelerde de deneyin bakalım taksit seçeneği çıkıyor mu.
gLadio1 Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #7 KannHeil dedi: Müşteri hizmetlerini aramanızı öneririm. Başka sitelerde de deneyin bakalım taksit seçeneği çıkıyor mu. Genişletmek için tıkla... İncehesap üzerinde taksitli alışveriş görünüyor.
KannHeil dedi: Müşteri hizmetlerini aramanızı öneririm. Başka sitelerde de deneyin bakalım taksit seçeneği çıkıyor mu. Genişletmek için tıkla... İncehesap üzerinde taksitli alışveriş görünüyor.