Sahibinden Param Güvende ile PSU alınır mı?

wenomechainsama

Hectopat
Daha fazla  
Sahibinden üzerinden PSU alacağım. Sıfır fiyatı fırlamış olan bir model, sizce kutulu garantili faturalı bir PSU'yu Param Güvende ile test ederek alsam bir sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sahibinden üzerinden PSU alacağım. Sıfır fiyatı fırlamış olan bir model, sizce kutulu garantili faturalı bir PSU'yu Param Güvende ile test ederek alsam bir sorun olur mu?
Hayır sorun olmaz. Ben 18 ay garantili SHP 650 V2 almıştım. Herhangi bir sorun yaşamadım. AIDA64 yazılımındaki sistem kararlılık testinde tüm bileşenleri seçip yük altına sokun. Bir sorun yaşamazsanız tamamdır.

Param güvende alıcıyı kollayan bir sistem. Sorun yaşayacağınızı düşünmem fakat satıcıdan sorunsuz çalıştığının teyitini alın. İadelerde sistem komisyonu geri vermiyor.

Bütçe ve alacağınız PSU'nun modeli nedir?

Garantisi olmayan bir güç kaynağını şahsen satın almazdım. Çünkü güç kaynağını deneyemezsin, PSU test ölçüm cihazı gerekir kalitesini anlamak için. Ki bu da normal bir insanda bulunmaz.

Ama garantisi olduğunu söylüyorsun, o yüzden alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…