theyavuz Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 515 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #1 Sahibinden'de Param Güvende ile oyun kolumu sattım ve kargoya vermem gerekiyor. Belki de alıcı ürüne zarar verip gönderebilir. Sizce güvenmeliyim? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2023
Sahibinden'de Param Güvende ile oyun kolumu sattım ve kargoya vermem gerekiyor. Belki de alıcı ürüne zarar verip gönderebilir. Sizce güvenmeliyim?
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.838 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 27 Şubat 2023 #2 Güvenilecek en son şey, asla güvenmezdim buradan satış yapmakta mantıklı değil Letgo vs gibi yerlerden direkt 2. el olarak satacaksın en temizi.
Güvenilecek en son şey, asla güvenmezdim buradan satış yapmakta mantıklı değil Letgo vs gibi yerlerden direkt 2. el olarak satacaksın en temizi.
Lee Everett Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 1.792 Çözümler 14 27 Şubat 2023 #3 İptal et satma oradan. Geçen kart sipariş ettim mesela eğer istesem söker içinden bir şeyi geri gönderirdim haberi olmazdı karşıdaki kişinin. Sahibinden ya da letgodan sat ama elden ver oyun kolunu sipariş sıkıntılı. Satışı iptal et yani direk.
İptal et satma oradan. Geçen kart sipariş ettim mesela eğer istesem söker içinden bir şeyi geri gönderirdim haberi olmazdı karşıdaki kişinin. Sahibinden ya da letgodan sat ama elden ver oyun kolunu sipariş sıkıntılı. Satışı iptal et yani direk.