Sahibinden Param Güvende ile sorun yaşanır mı?

Kargoyu açarken video çekin, açın içindeki istediğiniz ürün değilse deliliniz hazır.

Açtım sorun sorun yok gibiydi denedim sorun çıktı diyelim sonra geri gönderdim, satıcı bozup yollamış diyemez mi?

Olan senin verdiğin % 10-15 komisyona oluyor onu geri vermiyorlar. Onun haricinde sahibinden satıcıyı pek korumuyor.

3000 TL'ye ekran kartı aldın diyelim. 400-450 TL komisyon kesiyor. İşte bu yanar.

O zaman ilan açarsa sipariş vermemde bir sorun yok, en fazla komisyon yanar.

Açtım sorun sorun yok gibiydi denedim sorun çıktı diyelim sonra geri gönderdim, satıcı bozup yollamış diyemez mi?

Param Güvende tamamen alıcıyı koruyan bir yöntem. Zaten 3 gün sanırım onay süresi var. Alıcı ürünü bu sürede tepe tepe kullanıp sonra da iade edebilir olan satıcıya olur. Yani sizin satıcıya güvenmemeniz diye bir şey söz konusu değil bana kalırsa O size güvenip yollayacaksa ürününe güveniyor olarak yorumlayabilirsiniz.

Ben şahsen PG ile asla ürün satmam.

Dikkatli olursanız satıcı da mağdur olmayabilir. Mesela ekran kartı satacaksınız ve siteye koymak için ürünün fotoğrafını çekiyorsunuz. Yakın ve temiz bir şekilde seri numarasını çekip koymanız iyi olur herhangi bir sorunda kanıt olarak. Onun haricinde 3 gün alıp kullanmak için kim yakar komisyon parasını. Tuhaf olur. Ha sağlam ürünü bozuk ile değiştirip yollayabilir. İşte o yüzden yakın çekim seri numarası etiketini çekmek iyidir. Bu şekilde olursa şikyet anında bu seri numarası olayından dolandırıcılık olup olmadığı anlaşılabilir. Aslında sahibinden gizli olarak seri numarası girmesi istemesi lazım satıcıdan. Herhangi bir şikayet anında kanıt olması için.

Alıcıysan sorun yaşamazsın ama satıcıysan sıkıntı durumlar oluşabiliyor.

O zaman ilan açarsa sipariş vermemde bir sorun yok, en fazla komisyon yanar.

Açacagi ilanin linkine dikkat et. Sahibinde'nin cakmasini yapip, atiyorlar...
Param Güvende adi altinda cok fazla dolandiricilik oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…