5 569992 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.420 Çözümler 6 5 Nisan 2023 #21 Bu arada ıban yazınca para attığınıza dair foto istiyor. İyi ki bu konuyu açmışsınız yoksa gitmişti 10k.
Bu arada ıban yazınca para attığınıza dair foto istiyor. İyi ki bu konuyu açmışsınız yoksa gitmişti 10k.
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.601 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #22 Düşünsene, parayı iban numarasına atınca nasıl param güvende olacak, paran güvende değilde dolandırıcının hesabında olacak.
Düşünsene, parayı iban numarasına atınca nasıl param güvende olacak, paran güvende değilde dolandırıcının hesabında olacak.
Kaan68TURKEY Centipat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 162 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF RTX 3060 Ryzen 5 5600 Cinsiyet Erkek Meslek Makine Teknikeri/Stajyer 5 Nisan 2023 #23 yyildirayy dedi: Düşünsene, parayı IBAN numarasına atınca nasıl Param Güvende olarak, paran güvende değil de dolandırıcının hesabında olacak. Genişletmek için tıkla... Almaktan vazgeçtik bana da site sahte gibi geldi zaten fazla güvenemedik yazan herkese teşekkürler.
yyildirayy dedi: Düşünsene, parayı IBAN numarasına atınca nasıl Param Güvende olarak, paran güvende değil de dolandırıcının hesabında olacak. Genişletmek için tıkla... Almaktan vazgeçtik bana da site sahte gibi geldi zaten fazla güvenemedik yazan herkese teşekkürler.
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.601 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #24 Kaan68TURKEY dedi: Almaktan vazgeçtik bana da site sahte gibi geldi zaten fazla güvenemedik yazan herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Dolandırılmaktan kıl payı kurtulduğunu için şanslısın. İyi akşamlar.
Kaan68TURKEY dedi: Almaktan vazgeçtik bana da site sahte gibi geldi zaten fazla güvenemedik yazan herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Dolandırılmaktan kıl payı kurtulduğunu için şanslısın. İyi akşamlar.