Sahibinden Param Güvende ile ürün alırken neye dikkat edilmeli?

Swixy

Hectopat
Daha fazla  
Piyasasından ucuz olan bir ürün gördüm konuştum anlaştım Param Güvende alacağım. Yarın öğlene doğru satın aldıktan sonra kargo numarası ile kargoya verecek, bana gelince video ile açaçağım. Açtıktan sonra bir sorun sıkıntı cıkar ise onaylamadan iade yapabiliyor muyum? Sattığım kişi benim adresimi görebiliyor mu? Dolandırılma ihtimalim var mı?

Dolandırılma ihtimalin her üründe olduğu gibi var. Satıcı sizin adresinizi sadece kargo şubesindeki çalışanın ekranından görebilir. Paketi açtıktan sonra iade edebilirsin.

S-Param Güvende hizmeti, çoğunlukla alıcıyı koruma odaklı. Öyle ki sen satıcıya bozuk ürün bile göndersen satıcı bunu onaylamak zorunda bırakılıyor sistem tarafından. Bunu aşmanın birkaç yolu var satıcı olarak ama sorduğunuz konuyu aşar.

Kısacası, S-Param Güvende ile bir ürün aldığınız zaman çoğu zaman bir sıkıntı yaşamazsınız. Yine de başınız ağrımaması için satıcıdan ürünün durumunu teyit edin.

Satıcıdan görüntülü arama ile test ettiririm sonra alırım diye düşünüyorum gelincede iyiçe test eder parasını onaylarım zaten böyle ilerlersem bir sorun olmaz yani demi? Birde yarın alsam cumartesiye yetişirmi?

Böyle yaparsanız sorun olma olasılığı düşer. Yarın alırsanız yurtiçi kargo ile gönderim sağlarlarsa cumartesiye yetişir arada çok mesafe yoksa.

Böyle yaparsanız sorun olma olasılığı düşer. Yarın alırsanız yurtiçi kargo ile gönderim sağlarlarsa cumartesiye yetişir arada çok mesafe yoksa.
Sipariş kargoda yarında geliyor şuana kadar bir sorun yok ilerleyen zamanlarda bilgilendirme yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…