Sahibinden Param Güvende ile ürün nasıl güvenilir bir şekilde satılır?

Taha.dll

Hectopat
Daha fazla  
Bugün sahibinden üzerinden RAM satmaya karar verdim. Görüştüğüm kişiyle anlaştım ve Param Güvende üzerinden siparişi oluşturdu.

Aklıma şöyle bir şey takıldı; ya başka RAM'ı bozup iade ederse veya bozuk ile değiştirip bozuğu iade ederse? Bunun önlemini nasıl alabilirim acaba? Bundan öncesinde 4 kez Param Güvende üzerinden ürün gönderdim ve bir sorun çıkmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Garantisi varsa kendisine teslim et böylece bozulma halinde garantiye gönderir ondan önce imkan varsa canlı test ettir.

Bugün sahibinden üzerinden RAM satmaya karar verdim. Görüştüğüm kişiyle anlaştım ve Param Güvende üzerinden siparişi oluşturdu.

Aklıma şöyle bir şey takıldı; ya başka RAM'ı bozup iade ederse veya bozuk ile değiştirip bozuğu iade ederse? Bunun önlemini nasıl alabilirim acaba? Bundan öncesinde 4 kez Param Güvende üzerinden ürün gönderdim ve bir sorun çıkmadı.

Satacağınız kişiden RAM'in kargosunu açarken ve PC'ye takarken video çekmesini isteyin veya görüntülü aramasını isteyin başka türlü sahibinden bu konuyla ilgilenmiyor.

ya başka RAM'ı bozup iade ederse veya bozuk ile değiştirip bozuğu iade ederse? Bunun önlemini nasıl alabilirim acaba? Bundan öncesinde 4 kez Param Güvende üzerinden ürün gönderdim ve bir sorun çıkmadı.
Bunun önlemini alamazsın sen istediğin kadar video vs. çek çalıştığına dair ya da alıcı teslim alırken, açarken video çeksin iade ettiği anda onaylanır ve teslim almak zorunda kalırsın. Başka bir Ram ile değiştirme hatta seninkini bozma ihtimali bile var bu konuda Sahibinden seni hiç korumuyor tamamen alıcının yanında oluyor. Bu tarz bir durum olursa paranı almak için rezil olursun kısaca. Ya şanslı olacaksın alan kişi kötü niyetli olmayacak ya da elden satacaksın o da mümkün değilse EFT sonrası kargo ile satacaksın.

Sattığınız RAM'in seri numarasını da ilana ekleyin.

Hangisi olduğunu tam bilmiyorum. Attığım resimden seri numarası hangisi söyler misiniz?

Satacağınız kişiden RAM'in kargosunu açarken ve PC'ye takarken video çekmesini isteyin veya görüntülü aramasını isteyin başka türlü sahibinden bu konuyla ilgilenmiyor.

Eğer ben çeksem göndermeden önce çalıştığını sahibinden buna inanır mı veya yardımcı olur mu?

Bunun önlemini alamazsın sen istediğin kadar video vs. çek çalıştığına dair ya da alıcı teslim alırken, açarken video çeksin iade ettiği anda onaylanır ve teslim almak zorunda kalırsın. Başka bir RAM ile değiştirme hatta seninkini bozma ihtimali bile var bu konuda sahibinden seni hiç korumuyor tamamen alıcının yanında oluyor. Bu tarz bir durum olursa paranı almak için rezil olursun kısaca. Ya şanslı olacaksın alan kişi kötü niyetli olmayacak ya da elden satacaksın o da mümkün değilse EFT sonrası kargo ile satacaksın.

Elden pek alıcı olmuyor semtimde pek böyle şeylere bakan birini bulamadım hep uzak kesimlerden bakanlar var ve bu ilk Param Güvende satışım da değil diğerlerinde sorun olmayınca bunda olacağını da düşünmek istemiyorum. EFT sonrası kargo da pek tercih eden kişi yok eğer çalışırken video çekip bir sıkıntı çıkınca sahibindene iletsem hiç şansı yok mu mağduriyetimin giderilmesinin?

Dosya Ekleri

• IMG_20230523_193609.jpg
    IMG_20230523_193609.jpg
    132,7 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Hangisi olduğunu tam bilmiyorum. Attığım resimden seri numarası hangisi söyler misiniz?

Eğer ben çeksem göndermeden önce çalıştığını sahibinden buna inanır mı veya yardımcı olur mu?

Elden pek alıcı olmuyor semtimde pek böyle şeylere bakan birini bulamadım hep uzak kesimlerden bakanlar var ve bu ilk Param Güvende satışım da değil diğerlerinde sorun olmayınca bunda olacağını da düşünmek istemiyorum. EFT sonrası kargo da pek tercih eden kişi yok eğer çalışırken video çekip bir sıkıntı çıkınca sahibindene iletsem hiç şansı yok mu mağduriyetimin giderilmesinin?
Kargo hasar gördü ve ram bozuldu der eğer gerçekten kötü niyetliyse ve kendi bozuk ramini size verir.

Kargo şirketleri bir garanti sağlamıyor yani yolda bozulursa veya alan kişi ona ulaştığında bozuk olduğunu iddia ederse aksini kanıtlayamazsınız.

Kargo şirketleri bir garanti sağlamıyor yani yolda bozulursa veya alan kişi ona ulaştığında bozuk olduğunu iddia ederse aksini kanıtlayamazsınız.

Evet kargoya verirken onun uyarısını yaptılar.

Kargo hasar gördü ve RAM bozuldu der eğer gerçekten kötü niyetliyse ve kendi bozuk RAM'ini size verir.

Umarım o kadar vicdansız değildir...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı