Sahibinden Param Güvende kargo adı aynı olmak zorunda mı?

Neshter

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Ben bir ürün satiyorum da alan arkadaşa ayni urunu başkasi kargolasa sorun yaşar miyim? Satan ve kargolayan ayni olmak zorunda mi?

Merhaba. Ben bir ürün satiyorum da alan arkadaşa ayni urunu başkasi kargolasa sorun yaşar miyim? Satan ve kargolayan ayni olmak zorunda mi?
O iş şube çalışanlarının insafına bağlı ben gerekli bilgileri yazıp kuryeye veriyordum bir sorun yaşamadım ama tabi çalışana bağlı tamamen.

Param güvende ile satın alındığında size kargo kodu veriliyor isim yada adresle uğraşmıyorsun yurtiçi kargo ile kodu vererek direk yolluyorsun kargonu alıcıya

Arkadaşın Sahibinden'in sana verdiği kodu kargo görevlisine vermesi yeterlidir.

Param Güvende satışında kargoya verirken isim soyisim bilgileri vermiyorsun. Sahibinden'deki Param Güvende > Satış İşlemlerim sekmesinde bulunan kargo kodunu herhangi bir Yurtiçi Kargo veya artık hangi kargoyla yolluyorsan o firmanın şubesine gidip kodu söylüyorsun o kadar.

Yinede alıcı sen isen satıcı ile iletişimde kal süreç boyunca ben bir kaç tane gaming ekipman yolladım süreç boyunca alıcı ile sürekli iletişimdeydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…