Sahibinden Param Güvende mağduriyeti

gurelwrey548

Decapat
Daha fazla  
Ürün bozuk çıktı, iade edecektim. Kargoya verdim ama satıcı kargoyu almadı. Sonradan kargo bana geri yollandı, ben de almadım. Ne yapacağım? Param şu an hâlâ Sahibinden'de duruyor.

İade verirken satıcının adresine ulaşın sonrasında yaşadığı yerdeki karakoldan 1, 2 tane polise yaptığını şikayet edin. Onu çağırsınlar 10 dakikalık iş.

Öğrenciysen, yaşın küçükse veya boş zamanın yoksa kargo almama olayı bayağı uğraştırır gibi.

Ürün bozuk çıktı, iade edecektim. Kargoya verdim ama satıcı kargoyu almadı. Sonradan kargo bana geri yollandı, ben de almadım. Ne yapacağım? Param şu an hâlâ Sahibinden'de duruyor.

Hocam ilanın açıklamasın da iade yoktur gibi bir şey yazıyorsa iade yapmaz hatta direk teknolojik bir ürünse senin bozduğunu savunup almayabilir.

Hocam ilanın açıklamasın da iade yoktur gibi bir şey yazıyorsa iade yapmaz hatta direk teknolojik bir ürünse senin bozduğunu savunup almayabilir.
Öyle bir şey olamaz, Param Güvende sistemi zaten bunun önüne geçmek için yapılmış bir sistem.

Sahibinden.com destek birimlerine ulaşıp durumu izah et gerekli aksiyonları alacaklardır.

Ne alaka o zaman iade almıyorsa param güvende ile satmasın banane benim kabahatim mi bikere sahibindende iadeyi almak zorunda diyor onun keyfine olmuyor

180 tane satış yaptım böyle birşey yok.

Sahibinden müşteri hizmetleri ile iletişime geç aynı durumu bizzat yaşadım. Kargoyu sakın teslim alma. Sana para iadeni yapmak zorunda Sahibinden.

Açıklamaya iade edemezsiniz yazmak herhangi bir şeyi etkilemez. Böyle bir dünya yok. O sözün hiçbir karşılığı yok.

Açıklamaya iade edemezsiniz yazmak herhangi bir şeyi etkilemez. Böyle bir dünya yok. O sözün hiçbir karşılığı yok.
Yani öyle şey mi olur ya saçmalık kullanma o halde param güvende bide elektronik aletse seni bozdu diye iftira atar diyor o zaman paketi açarken video çekersin olur biter

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı