tahademir Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 603 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #11 Araseksi dedi: WattMan hatası var diyorlar sende olursa yazarsan memnun olurum bende almayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Kart temiz yazilmis olursa iade ederim.
Araseksi dedi: WattMan hatası var diyorlar sende olursa yazarsan memnun olurum bende almayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Kart temiz yazilmis olursa iade ederim.
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #12 Araseksi dedi: WattMan hatası var diyorlar sende olursa yazarsan memnun olurum bende almayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Watmann hataları azaltıldı, ancak olmayacak diye bir şey yok.
Araseksi dedi: WattMan hatası var diyorlar sende olursa yazarsan memnun olurum bende almayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Watmann hataları azaltıldı, ancak olmayacak diye bir şey yok.
Araseksi Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 3 11 Temmuz 2022 #13 GMC Denali dedi: WattMan hataları azaltıldı, ancak olmayacak diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Baktığım kadarıyla fazla alan yok alan insanlarda WHQL sürücü kurunca düzeliyor.
GMC Denali dedi: WattMan hataları azaltıldı, ancak olmayacak diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Baktığım kadarıyla fazla alan yok alan insanlarda WHQL sürücü kurunca düzeliyor.
Serhat Öndeş Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2019 Mesajlar 1.769 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Amazon seller central Global, "sodej" 11 Temmuz 2022 #14 Araseksi dedi: Baktığım kadarıyla fazla alan yok alan insanlarda WHQL sürücü kurunca düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi WHQL ile çözülüyor miningten kaynaklı coil whine olur ise kendi yazılımı ile RGB devre dışı bırakın azda olsa sorunu çözüyor.
Araseksi dedi: Baktığım kadarıyla fazla alan yok alan insanlarda WHQL sürücü kurunca düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi WHQL ile çözülüyor miningten kaynaklı coil whine olur ise kendi yazılımı ile RGB devre dışı bırakın azda olsa sorunu çözüyor.
tahademir Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 603 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #15 Serhat Öndeş dedi: Arkadaşın dediği gibi WHQL ile çözülüyor miningten kaynaklı coil whine olur ise kendi yazılımı ile RGB devre dışı bırakın az da olsa sorunu çözüyor. Genişletmek için tıkla... Coil whinenin zarari yok diye biliyorum.
Serhat Öndeş dedi: Arkadaşın dediği gibi WHQL ile çözülüyor miningten kaynaklı coil whine olur ise kendi yazılımı ile RGB devre dışı bırakın az da olsa sorunu çözüyor. Genişletmek için tıkla... Coil whinenin zarari yok diye biliyorum.
Serhat Öndeş Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2019 Mesajlar 1.769 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Amazon seller central Global, "sodej" 11 Temmuz 2022 #16 tahademir dedi: Coil whinenin zarari yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet zararı yok benim gibi PCyi yakın kullanıyorsanız arada rahatsız eder o kadar.
tahademir dedi: Coil whinenin zarari yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet zararı yok benim gibi PCyi yakın kullanıyorsanız arada rahatsız eder o kadar.