Sahibinden Param Güvende nasıl işliyor?

Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX6600
R5 5500 B450M K II
XPG 16 3200MHZ RAM
Merhaba, Param Güvende ile Ajazz 199 Pro alacağım. Arkadaş 1200 yaptı, PG ile 1400'e gelecek. Diyelim ki ben ürünü beğenmedim, kargoyu nasıl iade edeceğim? Kurye gelip mi alacak yoksa ben mi götüreceğim? Eğer ben götüreceksem Ajazz Apex bekleyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Param Güvende ile Ajazz 199 Pro alacağım. Arkadaş 1200 yaptı, pg ile 1400'e gelecek. Diyelim ki ben ürünü beğenmedim, kargoyu nasıl iade edeceğim? Kurye gelip mi alacak yoksa ben mi götüreceğim? Eğer ben götüreceksem Ajazz Apex bekleyeceğim.
İade süresi var ona göre kodla iade edersin ya da kargo firmasını çağırırsın çağırılıyor mu emin değilim ancak.

Merhaba, Param Güvende ile Ajazz 199 Pro alacağım. Arkadaş 1200 yaptı, PG ile 1400'e gelecek. Diyelim ki ben ürünü beğenmedim, kargoyu nasıl iade edeceğim? Kurye gelip mi alacak yoksa ben mi götüreceğim? Eğer ben götüreceksem Ajazz Apex bekleyeceğim.
Sen götüreceksin. Koşulsuz iade hakkın var, 3 iş günü içinde şubeye teslim etmen lazım.

İade ettiğin zaman param güvende hizmet bedelin yanıyor diye biliyorum yani sadece ürünün parasını alırsın param güvende hizmet bedeli için ödediğin miktar yanar.

Satış yaptığımda ekranda bir kod çıkıyor sen o kodu kargo dükkanındaki arkadaşa söylüyorsun zaten kodu girince nereye gideceği ekranına çıkıyor arkadaşın.İade kısmı da öyledir muhtemelen.Sen ücret ödemiyorsun sadece arada param güvende komisyonu var alırken.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı