Sahibinden Param Güvende rezilliği

Lemofas

Centipat
Daha fazla  
Bir daha bu lanet Sahibinden'e gireni... 2-3 ürün satayım dedim en basit PS4 oyununa bile 3 kat baloncuklu plastiğe sarıp köpükle kargoladım gözüm gibi kargoladım. Adam aldığı gibi iade etti 6 gün boyunca oyunu oynayacak sonra çizmiş bir şekilde geri gönderecek ve Sahibinden'i arayıp sorduğumda biz yardım edemiyoruz kargo şirketiyle yasal işlem başlatın dediler kargo şirketiyle yasal işlem başlattığımda zerre sonuç alamayacağımı bile bile diyorlar bunu. İnanılmaz bir site ya lanet gelsin böyle siteye ya. 100-200 lira için insanların yaptığı şeylere bak. Çok sinir oldum ya. Siz de yaşadınız mı bu lanet sitede böyle şeyler?

Ben kaç tane konuya yazdım. Paramgüvende sistemi tamamen alıcı odaklı diye.
Yıllar önce benzer sonuç yaşadım anakart satarken, tövbe ettim.

Param güvendenin ne satıcıyı ne de alacıyı korumadığını her yerde yazıyorum. Bu olay şaşırtmadı.

Ya havale sonrası kargo ile satın, yada esnafa öldü fiyatına. Harici rezillik.

Sahibinden sitesi mii kalsın.. Dolap uygulamasını kullanıyorum. En garantili ve temiz yöntem şu anlık orası gibi gözüküyor fakat aldıkları komisyon oranları çok fazla.

Ben kaç tane konuya yazdım. Paramgüvende sistemi tamamen alıcı odaklı diye.
Yıllar önce benzer sonuç yaşadım anakart satarken, tövbe ettim.
Param güvendenin ne satıcıyı ne de alacıyı korumadığını her yerde yazıyorum. Bu olay şaşırtmadı.

Ya havale sonrası kargo ile satın, yada esnafa öldü fiyatına. Harici rezillik.
Ya işin kötü yanı bu adam bana çizik gönderecek belkide sahte gönderecek ve ben hiçbir şey diyemeyeceğim...

Aynen öyle.
Bu yüzden ya buluşup teslim ediyorum yada çalışır halde video çekerek havale/EFT sonrası ürünü kargoluyoum.

Elden ele yakında bulunan kişilere satım yapıyorum. Onun dışında kesinlikle güvenmiyorum. Gelsin almak isteyen alsın yani.

Aynen öyle.
Bu yüzden ya buluşup teslim ediyorum yada çalışır halde video çekerek havale/EFT sonrası ürünü kargoluyoum.
Artık sahibinden kullanmam. Umarım diğer satışımda iade edilmez....

Param Güvende ile klavye sattım alıcı mı çok iyi geldi bilmiyorum ama sorunsuz bir alışveriş oldu.

Param Güvende ile klavye sattım alıcı mı çok iyi geldi bilmiyorum ama sorunsuz bir alışveriş oldu.
Valla çok sinir oldum 100-200 TL içinde bu yapılmaz yani abi muhtaçsa vereyim 500 TL bu nedir arkadaş ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…