Sahibinden Param Güvende, satıcı ürünü kargolamadı

Azizcan05

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İŞLEMCİ : İ3 7100
ANAKART: ESONIC H110NCL INTEL
EKRAN KARTI : RADEON RX 570 8GB
PSU: 400W
SSD : 120GB
HDD X2 : 250GB X2
Meslek
ÖĞRENCİ
Merhaba. Başlıktan da görmüş olduğunuz üzere, Sahibinden üzerinden ürün satın aldım ama 2 gündür kargoya verilmedi. Sahibi bana ulaştığında ise arkadaşının ürünü kargoya vermiş olduğunu söyledi ama bana yine bir kargo mesajı falan gelmedi. Ayrıca satıcının ürünü kargolaması bekleniyor yazısı çıkıyor. Ürün sahibi ürünü kargoya nasıl verdi? Birisi bizi aydınlatsın, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adresi kendin yazmadığın sürece Param Güvende dışında kargolayamaz. Param Güvende ile ürün aldığında sadece kod numarası gidiyor satıcıya yalnızca ve ancak onu kargo şubesine verdiğinde gerekli bilgileri görevliler görebiliyor.

Param Güvende sistemi buga girmediyse eğer yalan söylüyor olabilir.

Vallahi bende bu sistem ile çok alım satan yapan biriyim bende hayatımda ilk defa böyle bir şey gördüm.

3 gün içinde kargolamazsa paran iade gelir. Dert edilecek bir şey yok. Kargoya gerçekten verilmişse de muhtemelen kargo ile alakalı bir durum var ve paket sana ulaşsa bile Sahibinden sistemine düşmediği için herhangi bir onay süreci de olmaz; satıcı da parasını alamaz. Kendisine bunu ilet takipçisi olsun; senlik bir şey yok.

Sakın onay vermeyin kendi aklınca dolandırıcılık peşinde.

Şimdi başka bi ürün alıcam kargonun da 5 saati kaldı iptal ediyomu süre bitince

Aynı sorunu yaşıyorum son durumda ne oldu satın alım iptal mi oldu yoksa sistem sonradan kargoyu onayladı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…