Sahibinden Param Güvende seçeneği açılmıyor

Berat.xx56

Decapat
Alıcı şu an Param Güvende seçeneğini aç alacağım dedi. Ama yapamıyorum. Acaba ürün direksiyon seti olduğundan dolayı mı Param Güvende seçeneğini açamıyorum? Yardımcı olur musunuz?

Hocam başka bir kategoride açsam alıcı da direk satın alsa olmaz mı anlarlar mı? Ya da başka hangi uygulamadan kargolayabilirim bunu adama dolap çok komisyon alıyor
Başlıkta, içerikte, fotoğraflarda vs direksiyon seti olduğunu belirtirsen kategoriyi farklı bir şey seçsen bile ya onaylamazlar ya da kendileri kategoriyi düzenleyip yayınlar yine param güvende açamazsın.

Başlığa, içeriğe vs farklı bir ürün yazıp alıcı ile anlaşıp satarsan da bu sefer sen sıkıntıya girebilirsin. Dolap'tan başka bildiğim bir seçenek yok benim de. Ürünü çok istiyorsa komisyon ücretini vs hesaplayıp ona göre fiyat koyarsın öyle alır ürünü.

Başlıkta, içerikte, fotoğraflarda vs direksiyon seti olduğunu belirtirsen kategoriyi farklı bir şey seçsen bile ya onaylamazlar ya da kendileri kategoriyi düzenleyip yayınlar yine param güvende açamazsın.

Başlığa, içeriğe vs farklı bir ürün yazıp alıcı ile anlaşıp satarsan da bu sefer sen sıkıntıya girebilirsin. Dolap'tan başka bildiğim bir seçenek yok benim de. Ürünü çok istiyorsa komisyon ücretini vs hesaplayıp ona göre fiyat koyarsın öyle alır ürünü.
Anladım kargoyu alıcıya ödettiricem 300 e koydum peki kaç TL komisyon keser benden dolap?
Bana nekadar gelir

Technopat Haberler

Geri
Yukarı