aszx Picopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 553 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #1 Sahibinden param. Güvende ile ilan açarken istenilen T.C. numarasına 18 yaş altı bir T.C. yazılsa sıkıntı olur mu?
Sahibinden param. Güvende ile ilan açarken istenilen T.C. numarasına 18 yaş altı bir T.C. yazılsa sıkıntı olur mu?
A13BionicPlus Centipat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 336 Çözümler 2 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek English Language Class Student. 6 Eylül 2022 #2 Sahibinden gibi siteler 18 yaş üstü alıyor diye biliyorum kardo. Aile üyelerinden birisinin numarasını vermen daha makul olur.
Sahibinden gibi siteler 18 yaş üstü alıyor diye biliyorum kardo. Aile üyelerinden birisinin numarasını vermen daha makul olur.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.218 Makaleler 3 Çözümler 194 6 Eylül 2022 #3 Paranı çekemezsin. O yüzden 18 yaş altı kişiler Param Güvende ile satış yapamaz.
celilemrednsmnt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 5.252 Makaleler 2 Çözümler 26 Yer Yalova Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 6 Eylül 2022 #4 aszx dedi: Sahibinden param. Güvende ile ilan açarken istenilen T.C. Numarasına 18 yaş altı bir T.C. Yazılsa sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... 18 yaşında olman gerektiği ve kendi adına gir banka hesabının IBAN bilgisini girmen gerektiği için evet sıkıntı olur.
aszx dedi: Sahibinden param. Güvende ile ilan açarken istenilen T.C. Numarasına 18 yaş altı bir T.C. Yazılsa sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... 18 yaşında olman gerektiği ve kendi adına gir banka hesabının IBAN bilgisini girmen gerektiği için evet sıkıntı olur.
evrN Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 757 Çözümler 3 13 Ağustos 2023 #5 celilemrednsmnt dedi: 18 yaşında olman gerektiği ve kendi adına gir banka hesabının IBAN bilgisini girmen gerektiği için evet sıkıntı olur. Genişletmek için tıkla... Hocam konu biraz eski ama benim yaşım 18'den küçük ve kendi banka hesabım var sahibinden üzerinden bu bilgileri girince sıkıntı yok dedi. Şimdi ben bir satış yaptım bunu kargolasam sonrasında problem olur mu?
celilemrednsmnt dedi: 18 yaşında olman gerektiği ve kendi adına gir banka hesabının IBAN bilgisini girmen gerektiği için evet sıkıntı olur. Genişletmek için tıkla... Hocam konu biraz eski ama benim yaşım 18'den küçük ve kendi banka hesabım var sahibinden üzerinden bu bilgileri girince sıkıntı yok dedi. Şimdi ben bir satış yaptım bunu kargolasam sonrasında problem olur mu?