iTabutcu Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #1 Papara'dan IBAN'ı girmeyi denedim reddetti bende ailemden birinin kartının IBAN'ini yazdım fakat sanırsam kart ismiyle hesap adı uyusmalıymış. Hesap adınıda değiştiremiyorum nasıl olacak.
Papara'dan IBAN'ı girmeyi denedim reddetti bende ailemden birinin kartının IBAN'ini yazdım fakat sanırsam kart ismiyle hesap adı uyusmalıymış. Hesap adınıda değiştiremiyorum nasıl olacak.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.772 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #2 1 yil onceye kadar oyleydi, hesap ismiyle kart ismi ayni olmaliydi, hala duruyor mu bilmiyorum. Ailenden birisi kim ise onun adina Sahibinden hesabi acip satin alimi oyle gerceklestirebilirsin.
1 yil onceye kadar oyleydi, hesap ismiyle kart ismi ayni olmaliydi, hala duruyor mu bilmiyorum. Ailenden birisi kim ise onun adina Sahibinden hesabi acip satin alimi oyle gerceklestirebilirsin.
iTabutcu Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #3 BerkayZ87 dedi: 1 yil onceye kadar oyleydi, hesap ismiyle kart ismi ayni olmaliydi, hala duruyor mu bilmiyorum. Ailenden birisi kim ise onun adina sahibinden hesabi acip satin alimi oyle gerceklestirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Satın alım gerçekleşti alıcı onayı bekliyor.
BerkayZ87 dedi: 1 yil onceye kadar oyleydi, hesap ismiyle kart ismi ayni olmaliydi, hala duruyor mu bilmiyorum. Ailenden birisi kim ise onun adina sahibinden hesabi acip satin alimi oyle gerceklestirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Satın alım gerçekleşti alıcı onayı bekliyor.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.367 Makaleler 8 Çözümler 180 12 Şubat 2025 #4 Uyması lazım, parayı çekmeye çalışırken sahibinden ismini sahibinden kart sahibinin adı diye giriyordu. Değiştiğini vs. görmedim.
Uyması lazım, parayı çekmeye çalışırken sahibinden ismini sahibinden kart sahibinin adı diye giriyordu. Değiştiğini vs. görmedim.
iTabutcu Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #5 Arkadaşlar böyle bir sorun yaşarsanız müşteri hizmetlerini arayıp dilekçe yazıyorsunuz sorunu çözüyorlar paranızı alabiliyorsunuz hayırlı forumlar.
Arkadaşlar böyle bir sorun yaşarsanız müşteri hizmetlerini arayıp dilekçe yazıyorsunuz sorunu çözüyorlar paranızı alabiliyorsunuz hayırlı forumlar.