Sahibinden Param Güvende'den ürün satılır mı?

• Konuyu başlatan UAU
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 347

UAU

Hectopat
Selamlar herkese, elimde kalan kutulu oyunlar var. Elden zor satılıyor, daha çok "Param Güvende" talepleri oluyor. Fakat satmak konusunda endişeliyim, acaba sorun olacak bir durum var mı? Elektronik aletlerde mi sıkıntı oluyor daha çok? Sorun yaşayan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar herkese, elimde kalan kutulu oyunlar var. Elden zor satılıyor, daha çok "Param Güvende" talepleri oluyor. Fakat satmak konusunda endişeliyim, acaba sorun olacak bir durum var mı? Elektronik aletlerde mi sıkıntı oluyor daha çok? Sorun yaşayan var mı?

Dolandırıcılık yapacak adam CD ile vs. uğraşmaz çok daha pahalı şeyler var. Sen yine de açıklamaya "iletişime geçmeden verilen siparişler iptal edilecektir, almadan önce iletişime geçiniz" yaz, alacak adamın numarasını falan al.

Dolandiricilik yapacak adam CD ile vs. uğraşmaz çok daha pahalı şeyler var. Sen yine de açıklamaya "iletişime geçmeden verilen siparişler iptal edilecektir, almadan önce iletişime geçiniz" yaz, alacak adamın numarasını falan al.

Teşekkür ederim öneri için kargolama yaparken video almayı bile düşünüyorum hatta.

Dosya Ekleri

• IMG_20250418_213146.jpg
    IMG_20250418_213146.jpg
    172,3 KB · Görüntüleme: 17
Mesela şimdi gönderdin diyelim. Adam bu bozuk çıktı iade diye gönderip, ekran kartını işlemcisini söküp başka kasa yollasa ne yapacaksın?

Bende öyle düşünüyorum ama başka türlü satılmıyor. Çok uzuyor gelen kişi bir de buluşma yerine gelip pazarlık yapıyor utanmadan.

Mesela şimdi gönderdin diyelim. Adam bu bozuk çıktı iade diye gönderip, ekran kartını işlemcisini söküp başka kasa yollasa ne yapacaksın?

Hocam okumadınız sanırım kutulu oyun satmak için dedim.

Bende öyle düşünüyorum ama başka türlü satılmıyor. Çok uzuyor gelen kişi buluşma yerine gelip pazarlık yapıyor utanmadan.

Hocam okumadınız sanırım kutulu oyun satmak için dedim.

Ee peki bunun başka varyasyonlarını düşünemiyor musun? Ben sadece kasadan örnek attım.

Ee peki bunun başka varyasyonlarını düşünemiyor musun? Ben sadece kasadan örnek attım.

Her şekilde düşünüyorum, zarar verir diye bile düşünüyorum. Fakat elden çok zor. IBAN sonrası kargo diyorum vazgeçiyor. Elbet yine satılır fakat uzar. Sadece çözüm bulmaya çalışıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı