6 654780 Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 45 22 Ocak 2024 #1 Sahibinden Param Güvende ile ürün sattım. IBAN olarak Papara hesabımın IBAN'ını girdim. Papara IBAN'ına parayı gönderirler mi? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2024
Sahibinden Param Güvende ile ürün sattım. IBAN olarak Papara hesabımın IBAN'ını girdim. Papara IBAN'ına parayı gönderirler mi?
OMRYCL Decapat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 26 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #2 eğer ürün alıyorsanız resmi sitesinden ürün ilan numarası ile arama yapmanızı tavsiye ederim sahte param güvende ile dolandırıcılar iş başında Artı 0 Eksi
eğer ürün alıyorsanız resmi sitesinden ürün ilan numarası ile arama yapmanızı tavsiye ederim sahte param güvende ile dolandırıcılar iş başında
KS KS 6 654780 Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 45 24 Ocak 2024 #3 OMRYCL dedi: Eğer ürün alıyorsanız resmi sitesinden ürün ilan numarası ile arama yapmanızı tavsiye ederim sahte Param Güvende ile dolandırıcılar iş başında. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama ürün alımı yapmadım ürün satımı yaptım. Artı 0 Eksi
OMRYCL dedi: Eğer ürün alıyorsanız resmi sitesinden ürün ilan numarası ile arama yapmanızı tavsiye ederim sahte Param Güvende ile dolandırıcılar iş başında. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama ürün alımı yapmadım ürün satımı yaptım.