Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.805 Çözümler 26 Yer Muğla 31 Ocak 2023 #11 Hamza Kot dedi: Müşteri hizmetlerini aradım. 7-13 gün arasında para iadesi olur diyor. Ne kadar saçma bir şey bu? Genişletmek için tıkla... Bankaya göre değişir ben ziraat ile muhatap olmuştum.
Hamza Kot dedi: Müşteri hizmetlerini aradım. 7-13 gün arasında para iadesi olur diyor. Ne kadar saçma bir şey bu? Genişletmek için tıkla... Bankaya göre değişir ben ziraat ile muhatap olmuştum.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.048 Çözümler 47 Yer Mersin 31 Ocak 2023 #12 Hamza Kot dedi: Müşteri hizmetlerini aradım. 7-13 gün arasında para iadesi olur diyor. Ne kadar saçma bir şey bu? Genişletmek için tıkla... Hocam 7-13 gün zaten standart iade süresi. Sahibindenle alakalı bir durum yok ortada. Migros Sanal Market bana 22 gün sonra iade yapmıştı bir keresinde.
Hamza Kot dedi: Müşteri hizmetlerini aradım. 7-13 gün arasında para iadesi olur diyor. Ne kadar saçma bir şey bu? Genişletmek için tıkla... Hocam 7-13 gün zaten standart iade süresi. Sahibindenle alakalı bir durum yok ortada. Migros Sanal Market bana 22 gün sonra iade yapmıştı bir keresinde.