E ErenY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 4.968 Çözümler 7 20 Şubat 2024 #11 Şu adam benim karşımda olacak var ya o kelimeleri yazdığına hayatı boyunca pişman ederdim onu. Arayın sahibindeni şikayet edin, ss'ler ile dava edin.
Şu adam benim karşımda olacak var ya o kelimeleri yazdığına hayatı boyunca pişman ederdim onu. Arayın sahibindeni şikayet edin, ss'ler ile dava edin.
Ersin Zr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 2.650 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2024 #12 rosefritz dedi: Merhaba, satın aldığım ürün, açıklamada belirtildiği gibi çıkmayınca iade etmek için bir kargo kodu oluşturdum ve satıcıya iade edeceğimi belirttim. Satıcı da beni tehdit etti . Bu yazışmadan hukuksal bir sonuç çıkar mı? Uğraşmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... İade et, kabul etmek zorunda sahibinden kuralları gereği.
rosefritz dedi: Merhaba, satın aldığım ürün, açıklamada belirtildiği gibi çıkmayınca iade etmek için bir kargo kodu oluşturdum ve satıcıya iade edeceğimi belirttim. Satıcı da beni tehdit etti . Bu yazışmadan hukuksal bir sonuç çıkar mı? Uğraşmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... İade et, kabul etmek zorunda sahibinden kuralları gereği.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.056 Çözümler 47 Yer Mersin 20 Şubat 2024 #13 Arkadaş ağlıyor, en fazla ağlayabilir zaten. Ama sen istersen tehdit yüzünden şikayetçi olabilirsin.
polatz Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 556 Çözümler 2 Yer Tarihi yarımada Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şoför Parçası 20 Şubat 2024 #14 1. Ürünü iade almak zorunda. Biraz uğraştırır ama tüketici mahkemesinde kaybeder. 2. Tehdit olayı için dava açarsanız, mahkemede inkar eder. Zira ortada bir tehdit yok sadece soruya karşılık evet cevabı vermiş.
1. Ürünü iade almak zorunda. Biraz uğraştırır ama tüketici mahkemesinde kaybeder. 2. Tehdit olayı için dava açarsanız, mahkemede inkar eder. Zira ortada bir tehdit yok sadece soruya karşılık evet cevabı vermiş.
Fonksiyonlar Hectopat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 894 Makaleler 1 Çözümler 1 20 Şubat 2024 #15 iphonelar zaten sıfırlamada epey ısınır normal bir şey.
M musti4tech77 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 85 10 Mayıs 2025 #16 yakın zamanda whatsapp desteği bitti veya bitmek üzere olduğu için 6-7 ler satışında ciddi bir artış oldu, bunu belirtmekte fayda var
yakın zamanda whatsapp desteği bitti veya bitmek üzere olduğu için 6-7 ler satışında ciddi bir artış oldu, bunu belirtmekte fayda var