S sedaatKaya Femtopat Katılım 22 Mart 2025 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #1 Sahibindenden nothing markalı telefonumu satmaya çalışıyorum ve bir alıcı Param Güvende ile almak istiyor. Bu sistem ile telefonu satmak mantıklı mı acaba? 1-2 gün içerisinde telefona herhangi bir şey yapıp iade yapma imkanı var mıdır sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2025
Sahibindenden nothing markalı telefonumu satmaya çalışıyorum ve bir alıcı Param Güvende ile almak istiyor. Bu sistem ile telefonu satmak mantıklı mı acaba? 1-2 gün içerisinde telefona herhangi bir şey yapıp iade yapma imkanı var mıdır sizce?
Lejvarg Centipat Katılım 13 Şubat 2024 Mesajlar 247 23 Mart 2025 #2 Bana kalırsa Param Güvende mantıklı değil asla bir ürünü o şekilde satmam işine gelen işine geldiği gibi alır satar.
Bana kalırsa Param Güvende mantıklı değil asla bir ürünü o şekilde satmam işine gelen işine geldiği gibi alır satar.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.352 Makaleler 8 Çözümler 180 23 Mart 2025 #3 Satmanızı asla önermiyorun IMEI bile kopyalayabilirler en basitinden. Neredeyse tamamen alıcıyı koruyor.
Satmanızı asla önermiyorun IMEI bile kopyalayabilirler en basitinden. Neredeyse tamamen alıcıyı koruyor.
S sedaatKaya Femtopat Katılım 22 Mart 2025 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #4 Lejvarg dedi: Bana kalırsa Param Güvende mantıklı değil asla bir ürünü o şekilde satmam işine gelen işine geldiği gibi alır satar. Genişletmek için tıkla... XPLSG dedi: Satmanızı asla önermiyorun IMEI bile kopyalayabilirler en basitinden. Neredeyse tamamen alıcıyı koruyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok sağ olsun.
Lejvarg dedi: Bana kalırsa Param Güvende mantıklı değil asla bir ürünü o şekilde satmam işine gelen işine geldiği gibi alır satar. Genişletmek için tıkla... XPLSG dedi: Satmanızı asla önermiyorun IMEI bile kopyalayabilirler en basitinden. Neredeyse tamamen alıcıyı koruyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok sağ olsun.